❌İndirim Bitti! Asus prime A620M-K 2904tl

Itechin

80+
Reaksiyon skoru
87
Sık indirime giren bir model fakat 6 ayın en düşük fiyatı.
1744211162774.png

Fena değil.

Bu fiyata genelde biostar satılıyor, bomboş bir anakart ama en azından biostara göre iyidir.
Biostar anakartları bazen iyi fiyatlara satılıyor ancak şu an yazıldığı gibi. B650 olan da var lakin sundukları B650'ye uygun değil. 3k altında şu an için tek seçenek, ASUS'un A serisi anakartı en azından.

Bu fiyata genelde biostar satılıyor, bomboş bir anakart ama en azından biostara göre iyidir.
Sence sata SSD kullanmak ve OC yapmayacak birisi için ideal midir? Şahsen ben a serisi anakart ve sata 3 SSD ile am5 sistem dizmek istiyorum. Satmayı da düşünmüyorum. Oc ile işim yok. 7700 XT sistem dizip keyfime bakmak istiyorum. Güncelleme desteğinde falan sorun olur mu ?

Sence sata SSD kullanmak ve OC yapmayacak birisi için ideal midir? Şahsen ben a serisi anakart ve sata 3 SSD ile am5 sistem dizmek istiyorum. Satmayı da düşünmüyorum. Oc ile işim yok. 7700 XT sistem dizip keyfime bakmak istiyorum. Güncelleme desteğinde falan sorun olur mu ?
Hızla ilgili sorun yaşarsın sadece ssd sistemindeki güncellemeleri vs etkilemez

A620 olarak bu bütçede alınacak iyi bir anakart, güncelleme desteğinde sorun yaşamazsın. Arkadaşım bu anakartı 7500f+RTX4070 ile kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hız derken ram gibi mi ? MHz olarak
pcie 4.0 destekliyor 5.0 değil ama zaten bu anakartı alacak adamın da 5.0 destekli ssd alacak parası yoktur.

Şahsen soğutuculu dramli kaliteli bir SSD almayı düşünmüyorum. Dramsiz M2 SSD almaktansa sata 3 alırım diye düşündüm.

Şahsen soğutuculu dramli kaliteli bir SSD almayı düşünmüyorum. Dramsiz M2 SSD almaktansa sata 3 alırım diye düşündüm.
Sata ssd'ler nvme olanlara göre çok dayanaklı değiller, sata diye daha uzun ömürlü sanmayın, ayrıca para olarak da neredeyse aynı fiyattalar. pcie 3.0 ve 4.0 nvme ssd bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,532
Üyeler
186,346
Son üye
legolas006
Geri