Neler Yeni

27-32" Monitör tavsiyesi

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
Bütçe
10000
Selamlar,
Yeni bir monitör almak istiyorum, şu sıralar sanırım hep bi kampanya oluyor ancak ben pek takip edemediğim için soluğu forumda buldum dostlar. Tercihen 27" veya 32" bir monitor almak istiyorum curved olanlarada ilgim var ancak curved olacaksa neredeyse düze yakın olan düşül curve seviyesinde olanlardan bulmak isterim ayrıca şu anki monitörün VA panel sanırım IPS geçsem iyi olacak😅 benim için kriter olarak hz değeri 144min 240hz max olmak kaydıyla gayet yeterlidir hatta 240 a bence gerek bile yok ama fazla mal göz çıkarmaz uygun fiyatı varsa. Ayrıca renk kalitesine önem veren birisiyim renk doygunlugu iyi olmalı tabii bu kadar isteğe rağmen bütçem oldukça kısıtlı en fazla 10.000 civarı bir fiyata çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden hayırlı forumlar.

ahmttunc

80+ Bronze

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Göksel Gündüz
Bunun sRGB kapsam %125, bayağı yüksek bir değer. Bu olabilir.

O ASUS monitörü ben kullanıyorum yani renkler tatmin edici. Bir de bende ikinci ekran var, eski bir 60Hz Philips monitör o da IPS. Aradaki fark çok bariz anlaşılıyor. ASUS'un renkleri daha canlı.

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Veya r27qe olabilir. Ama alacağın satıcı önemli. hangi monitörü alırsan al iade yapan bir yer olsun.
Asus rog'lar gerçekten kaliteli oluyor hocam öneriniz için teşekkürler MSI öneriside gelmiş ama arada fiyat olarak büyük bir fark var diğeri hakkında bilginiz var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun sRGB kapsam %125, bayağı yüksek bir değer. Bu olabilir.

O ASUS monitörü ben kullanıyorum yani renkler tatmin edici. Bir de bende ikinci ekran var, eski bir 60Hz Philips monitör o da IPS. Aradaki fark çok bariz anlaşılıyor. ASUS'un renkleri daha canlı.
Peki sizin öneriniz ne olurdu msi mı yoksa yukarıda önerilen Asus mu? Kullanıyorsanız kullanıcı deneyimi olarak yorum yapabilir misiniz rica etsem eksileri artıları nelerdir sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Yukarıda bahsettiğim gibi.
Önce birkaç sitede yorumlara bak. Sonra da iade kabul eden satıcıdan al. Ben de biliyorum n11'den daha ucuz olanın linkini atmasını. Ama n11'deki satıcı iade kabul etmemiş.

MustafaaY

80+ Bronze
Curved olur diyorsan Samsung odyssey g6 al geç

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Eray Altınordu
Konudan bağımsız 24inc fhd monitör kullanıyorum 4070 super ekran kartım var 2k geçmek çok farklı hissettiriyor mu görüntü kalitesi olarak

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Göksel Gündüz
Asus rog'lar gerçekten kaliteli oluyor hocam öneriniz için teşekkürler MSI öneriside gelmiş ama arada fiyat olarak büyük bir fark var diğeri hakkında bilginiz var mıdır?

Peki sizin öneriniz ne olurdu msi mı yoksa yukarıda önerilen Asus mu? Kullanıyorsanız kullanıcı deneyimi olarak yorum yapabilir misiniz rica etsem eksileri artıları nelerdir sizce
Standart bir 2K monitör. Çok da bir artısı yok ama güzel renk veriyor. 8bit ve 8bit+FRC ile 10 bit renk desteği var. Ben 8 bit ile 10 bit arasındaki farkı anlayamadım doğrusu.

Konudan bağımsız 24inc fhd monitör kullanıyorum 4070 super ekran kartım var 2k geçmek çok farklı hissettiriyor mu görüntü kalitesi olarak
2K'da görüntü daha keskin, ayrıntılar daha belirğin oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom