Synac
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Eren Ç.
- Bütçe
- 10000
Selamlar,
Yeni bir monitör almak istiyorum, şu sıralar sanırım hep bi kampanya oluyor ancak ben pek takip edemediğim için soluğu forumda buldum dostlar. Tercihen 27" veya 32" bir monitor almak istiyorum curved olanlarada ilgim var ancak curved olacaksa neredeyse düze yakın olan düşül curve seviyesinde olanlardan bulmak isterim ayrıca şu anki monitörün VA panel sanırım IPS geçsem iyi olacak
benim için kriter olarak hz değeri 144min 240hz max olmak kaydıyla gayet yeterlidir hatta 240 a bence gerek bile yok ama fazla mal göz çıkarmaz uygun fiyatı varsa. Ayrıca renk kalitesine önem veren birisiyim renk doygunlugu iyi olmalı tabii bu kadar isteğe rağmen bütçem oldukça kısıtlı en fazla 10.000 civarı bir fiyata çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden hayırlı forumlar.
Yeni bir monitör almak istiyorum, şu sıralar sanırım hep bi kampanya oluyor ancak ben pek takip edemediğim için soluğu forumda buldum dostlar. Tercihen 27" veya 32" bir monitor almak istiyorum curved olanlarada ilgim var ancak curved olacaksa neredeyse düze yakın olan düşül curve seviyesinde olanlardan bulmak isterim ayrıca şu anki monitörün VA panel sanırım IPS geçsem iyi olacak