27" Mİ 32" MONİTÖR TAVSİYENİZ VAR MI?

32'lik ilk bi rahatsız edebilir ama alışırsın zamanla.
f/p dediğin bir monitör var mı peki?

o kadar yazılıp boşuna tartışmalar olmuş ama oled alabilecek bütçe olsa dediğim gibi sistemi yükseltirim. Samsung va kavisli için olumlu bir yorum görmedim ve çok monitör bilgim yok ama anladığım kadarıyla sadece f/p olarak bana ips 27" ve 32" monitör tavsiye verseniz yeterli :) model marka olarak

f/p dediğin bir monitör var mı peki?

o kadar yazılıp boşuna tartışmalar olmuş ama oled alabilecek bütçe olsa dediğim gibi sistemi yükseltirim. Samsung va kavisli için olumlu bir yorum görmedim ve çok monitör bilgim yok ama anladığım kadarıyla sadece f/p olarak bana ips 27" ve 32" monitör tavsiye verseniz yeterli :) model marka olarak

Bilgim yok monitör konularında hocam. Samsung Odyssey G7 kullanıyorum bende. 2K 32 inç 240Hz gayet memnunum. Yine de IPS olursa çok daha güzel olur herhalde.

teşhir ürün seni korkutmuyorsa aşağıdakini kesnlikle tavsiye ederim.piyasanın yarı fiyatına gibi:

teşhir ürün seni korkutmuyorsa aşağıdakini kesnlikle tavsiye ederim.piyasanın yarı fiyatına gibi:

yani şu monitöre sahip olmayan bende monitör var demesin.en azından utanarak var demeli.

ips alcaksan 27" yeterli. Monitörün ne kadar küçük olursa çözünürlüğün o kadar iyi olur. 4060'lı sisteme olede gerek yok bence. uygun fiyatlı 2k ips al geç

7500F 4060 ddr5 li sistemim var ağırlıklı hikayeli oyun oynuyorum.

11.2023 ten beri MSI 23.8" G2412 full hd monitör kullanıyorum. North BayouNb F80 monitör kolum var. Monitörü büyütmek istiyorum. Buna göre uygun 27 inç mi 32 inç mi güzel olur tavsiyeniz nedir? Kavisliler nasıl peki marka model tavsiyeniz var mı?

Böyle kavisli modeller güzel olur mu peşin fiyata 6 taksit imkanı da var trendyolda. Aydınlatın beni :)
hocam 2k almayacaksan 27 32 inç gibi büyük monitörlere ihtiyacın yok gereksiz olur 2k alacaksan 27 veya 32 seçebilirsin standart 23 inçlerde alabilirsin

4060 2k kartı değil 1080p kartıdır 2k ya gerek yok ha ultrada grafiklerde oynamayacağım ben dlls falan da açmıyacam diyosan onun da anlamı yok böyle yapacağına1080p ultra dlls açmadan oynarsın daha güzel görüntü verir

sıfırı samsungda 17k olan monitörün ikinci elini 20kya almak

ikinci el ürüne şu para verilir mi? bu satıcıdan şişe su almam üstüne site pazarama
sahibindene bu fiyata ben koysam 1yıllık kulaandım diyerekten kapış kapışl giderdi dimi?üstelik ben garanti de veremem.satıcı veriyor.teşhir ürün eğer yeni üretimse korkmayın.mağazada sergileyeceği en çok gündüz vakitleri.

Geri