Neler Yeni

27" Mİ 32" MONİTÖR TAVSİYENİZ VAR MI?

24-27-32 kullandım. Bende senin gibi hikayeli oynuyorum. Bütçe varsa tabi ki OLED. 32 çok daha iyi bir deneyim oluyor. Her şey büyük, manzaralı oyunlarla çok güzel deneyim oluyor.
bütçe biraz daha olsa sistemi yükseltirdim :) uzakta durup oynayabiliyorum illa yakında durmuyorum ama gidip yerinde görebilsem bazı monitörleri daha saglıklı olacak gibi.

bu cihazı öneririm. sağlamdır fiyatına göre baya başarılı. paneli çok iyi.
bir kaç yerde gördüm bunu ama bakacağım.
kendi kullanıdpğım
biraz pahalı geldi hocam bana 27" için o kadar vermek istemem.

IPS ekranı oled den sonra en iyi renkleri doğru gösteren bir tip ve en yaygın bilinen ekran tipidir.

Hikaye oyunları için en iyi ekran tipi IPS paneldir çünkü renk doğruluğu, geniş izleme açıları ve yüksek görsel kalite sunar. Bu, oyunların atmosferini daha iyi hissetmenizi sağlar. VA panel ise iyi kontrast ve derin siyahlar sunar, ancak renk doğruluğu IPS kadar iyi değildir. TN panel ise hızlı tepki süreleri sağlar, ancak renkler ve kontrast zayıftır, bu yüzden hikaye oyunları için pek önerilmez. Kısacası, görsel kalite ve detaylar önemliyse IPS tercih edilmelidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

komik olan ne?
ben de sana soruyorum komik olan ne?

Bilgisiz yorum atman neden ıps ekran olmaması gerektiğini söyler misin, ben sana neden ıps ekran olması gerektiğini ve diğer tiplere göre artılıarını yazan bir metin attım.
siyah renk en büyük sebeplerden biri zaten. IPS nedir Oled nedir biliyorum, bana anlatmana gerek yok

ips panel varken başka ne alması gerekki her türlü paneli deneyimledim 27 inç 2k ips panel alacaksın bakacaksın keyfine

bütçe biraz daha olsa sistemi yükseltirdim :) uzakta durup oynayabiliyorum illa yakında durmuyorum ama gidip yerinde görebilsem bazı monitörleri daha saglıklı olacak gibi.

32'lik ilk bi rahatsız edebilir ama alışırsın zamanla.

siyah renk en büyük sebeplerden biri zaten. IPS nedir Oled nedir biliyorum, bana anlatmana gerek yok
IPS nedir biliyorsan diğer VA ve TN ekran tiplerinden daha iyi olduğunu da bilmen gerekliydi ve böyle saçma bir duruma düşmen gerekmezdi PUAHAHAHA

ips panel varken başka ne alması gerekki her türlü paneli deneyimledim 27 inç 2k ips panel alacaksın bakacaksın keyfine
Oled demek istemiş herhalde oled alabiliyorsa tabii IPS alınmaz ama va ile ips arasında kaldıysa IPS tercih edilir

IPS nedir biliyorsan diğer VA ve TN ekran tiplerinden daha iyi olduğunu da bilmen gerekliydi ve böyle saçma bir duruma düşmen gerekmezdi PUAHAHAHA
zaten öyle? dostum ne yaşıyorsun

zaten öyle? dostum ne yaşıyorsun
1743948822113.png

Bu kafayı yaşıyorum.

1.Eksik bilgi veriyorsun.
2.IPS yerine hangi ekran tipini tercih etmeli olduğunu belirtmiyorsun.
3.Konuya hakim olmadan kesin yargı yapıyorsun IPS olmaz gibi

Bütçesi varsa oled alması gerektiğini, bütçesi kısıtlı ise 3 yaygın ekran tipleri olan IPS ve Tn, Va tipleri arasında en iyi IPS olduğunu için IPS öneriyorum, sen ise IPS ekran olmayan diyorsun. Evet oled tipine göre kötü ama diğer ekran tiplerine göre en iyisi, senin bu şekilde kesin yargı yaptığın yoruma kahkaha attım çünkü çok absürt ve detaysız bir yorum olmuş.

Alıntıyı görüntüle
Bu kafayı yaşıyorum.

1.Eksik bilgi veriyorsun.
2.IPS yerine hangi ekran tipini tercih etmeli olduğunu belirtmiyorsun.
3.Konuya hakim olmadan kesin yargı yapıyorsun IPS olmaz gibi

Bütçesi varsa oled alması gerektiğini, bütçesi kısıtlı ise 3 yaygın ekran tipleri olan IPS ve Tn, Va tipleri arasında en iyi IPS olduğunu için IPS öneriyorum, sen ise IPS ekran olmayan diyorsun. Evet oled tipine göre kötü ama diğer ekran tiplerine göre en iyisi, senin bu şekilde kesin yargı yaptığın yoruma kahkaha attım çünkü çok absürt ve detaysız bir yorum olmuş.
oled yazmayı unutmuşum. konuya hakimim

Geri