24-27-32 kullandım. Bende senin gibi hikayeli oynuyorum. Bütçe varsa tabi ki OLED. 32 çok daha iyi bir deneyim oluyor. Her şey büyük, manzaralı oyunlarla çok güzel deneyim oluyor.
bütçe biraz daha olsa sistemi yükseltirdim uzakta durup oynayabiliyorum illa yakında durmuyorum ama gidip yerinde görebilsem bazı monitörleri daha saglıklı olacak gibi.
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
IPS ekranı oled den sonra en iyi renkleri doğru gösteren bir tip ve en yaygın bilinen ekran tipidir.
Hikaye oyunları için en iyi ekran tipi IPS paneldir çünkü renk doğruluğu, geniş izleme açıları ve yüksek görsel kalite sunar. Bu, oyunların atmosferini daha iyi hissetmenizi sağlar. VA panel ise iyi kontrast ve derin siyahlar sunar, ancak renk doğruluğu IPS kadar iyi değildir. TN panel ise hızlı tepki süreleri sağlar, ancak renkler ve kontrast zayıftır, bu yüzden hikaye oyunları için pek önerilmez. Kısacası, görsel kalite ve detaylar önemliyse IPS tercih edilmelidir.
MSI MAG 275QF 27 2560x1440 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Bilgisiz yorum atman neden ıps ekran olmaması gerektiğini söyler misin, ben sana neden ıps ekran olması gerektiğini ve diğer tiplere göre artılıarını yazan bir metin attım.
Bilgisiz yorum atman neden ıps ekran olmaması gerektiğini söyler misin, ben sana neden ıps ekran olması gerektiğini ve diğer tiplere göre artılıarını yazan bir metin attım.
bütçe biraz daha olsa sistemi yükseltirdim uzakta durup oynayabiliyorum illa yakında durmuyorum ama gidip yerinde görebilsem bazı monitörleri daha saglıklı olacak gibi.
1.Eksik bilgi veriyorsun.
2.IPS yerine hangi ekran tipini tercih etmeli olduğunu belirtmiyorsun.
3.Konuya hakim olmadan kesin yargı yapıyorsun IPS olmaz gibi
Bütçesi varsa oled alması gerektiğini, bütçesi kısıtlı ise 3 yaygın ekran tipleri olan IPS ve Tn, Va tipleri arasında en iyi IPS olduğunu için IPS öneriyorum, sen ise IPS ekran olmayan diyorsun. Evet oled tipine göre kötü ama diğer ekran tiplerine göre en iyisi, senin bu şekilde kesin yargı yaptığın yoruma kahkaha attım çünkü çok absürt ve detaysız bir yorum olmuş.
1.Eksik bilgi veriyorsun.
2.IPS yerine hangi ekran tipini tercih etmeli olduğunu belirtmiyorsun.
3.Konuya hakim olmadan kesin yargı yapıyorsun IPS olmaz gibi
Bütçesi varsa oled alması gerektiğini, bütçesi kısıtlı ise 3 yaygın ekran tipleri olan IPS ve Tn, Va tipleri arasında en iyi IPS olduğunu için IPS öneriyorum, sen ise IPS ekran olmayan diyorsun. Evet oled tipine göre kötü ama diğer ekran tiplerine göre en iyisi, senin bu şekilde kesin yargı yaptığın yoruma kahkaha attım çünkü çok absürt ve detaysız bir yorum olmuş.