oyun oynanmicaksa da dediğim profesyonel olarak oynanmicaksa. yoksa her oyunu en yüksek ayarlarda gram kasma donma olmadan rahatça oynatır. ve bu ipadler cidden uzun ömürlü cihazlar arkadaşlar. almayi düşünüyorsanız alın geçin. samsung mamsung kurcalamayınbeyler ipad bu la oyun oynanmicaksa ve not için alınacaksa başka tabletlere bakılmamalı bile. 60hz falan hikaye. ekran gayet yeterli ve iyi çip zaten inanılmaz güçlü. üni için vs alıncaksa ipaddeki uygulamalar ve yazılımlar daha iyi ve entegre çalışıyor. yoks9femiş daha iyi ekranmış cartmış curtmuş insanların kafasını karıştırmayın ekran diye zırvalayıp.
Oyun oynamak gibi bir niyetin varsa zaten alma ama gerek film izleme gerekse not tutma için gayet yeterli bir cihaz.60hz ve ips ekran. Bu devirde bu cihaza 10k bile vermem. Ancak apple delileri için alınabilir.
Öyle bir şey mi demişimYurtdışında 120hz ve amoled ekran mı![]()
peki ben yurtdışı fiyatını mı sormuşumİphone kullanıyorsanız direkt alın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir şey mi demişim![]()
Oyun oynamak gibi bir niyetin varsa zaten alma ama gerek film izleme gerekse not tutma için gayet yeterli bir cihaz.
ekran hz olayı asıl günlük işler için fark yaratan bir durum, zaten ne kadar iyi telefonunuz olursa olsun 60 hz oynayacaksınız oyunu. ana menüde gezerken bile 60 hz artık rahatsız ediyor, ayrıca en dandik en ucuz telefonda bile super amoled ekran ve 120 hz var bak en dandiğinde. ips 10 yıl eskide kalmış bir teknoloji telefonda. 10 yıl önceki samsung a3 telefonumda super amoled ekran var bakın 10 yıl önce. Bu telefon amiral gemisi de değil giriş seviye bir telefonbeyler ipad bu la oyun oynanmicaksa ve not için alınacaksa başka tabletlere bakılmamalı bile. 60hz falan hikaye. ekran gayet yeterli ve iyi çip zaten inanılmaz güçlü. üni için vs alıncaksa ipaddeki uygulamalar ve yazılımlar daha iyi ve entegre çalışıyor. yoks9femiş daha iyi ekranmış cartmış curtmuş insanların kafasını karıştırmayın ekran diye zırvalayıp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynanmicaksa da dediğim profesyonel olarak oynanmicaksa. yoksa her oyunu en yüksek ayarlarda gram kasma donma olmadan rahatça oynatır. ve bu ipadler cidden uzun ömürlü cihazlar arkadaşlar. almayi düşünüyorsanız alın geçin. samsung mamsung kurcalamayın
Reis sahibindende yok nerde bulabilirimYurt dışı 10k
WhatsApp'i ana ekrana ekleyince uygulama gibi çalışıyor. Sadece WhatsApp için geri sattıysan boşa olmuş.Wp bile yüklenmiyor yurt dışı aldım geri sattım
Apple deliliği ile alakası yok, MatePad ve S Tabların birkaç seneye kasmaya başlayacağını hepimiz biliyoruz. Ek olarak iPhone kullanıcıları için iPad çok daha işlevsel oluyor.60hz ve ips ekran. Bu devirde bu cihaza 10k bile vermem. Ancak apple delileri için alınabilir.
Evet. İlk başlarda kafaya çok takmıştım fakat ana ekrana ekledikten sonra pek de sesimi çıkartmadım. Web haliyle açıldığı için hafif geç açılması haricinde bir sorunu yok.Tablet ihtiyacım yok fakat 2013 yılında aldığım iPad Air 1 hala çalışmakta. Ayrıca iPad tabletlerde WhatsApp olmaması Apple'ın değil geliştiricinin sorunu. Kızılacak bir şirket varsa Meta olmalı biraz da Apple. Böyle bir popüler uygulamanın iPad desteklememesi büyük bir sorun ve Apple bu duruma el atıp Meta'ya söz geçirmesi gerekiyor.
Zaten web tabanlı uygulamalar bayağı gelişmiş durumda, optimizasyonu da daha iyi hale getirirlerse uygulamaya gerek kalmaz. Dolayısı ile uygulamanın cihazda kaplayacağı dosya boyutu kadarı ile tasarruf edilmiş oluyor.Evet. İlk başlarda kafaya çok takmıştım fakat ana ekrana ekledikten sonra pek de sesimi çıkartmadım. Web haliyle açıldığı için hafif geç açılması haricinde bir sorunu yok.