🔥İndirim IPad 11. Nesil A16 15.299 TL

60hz yı basmaktan bıkmadılar sıktı artık

beyler ipad bu la oyun oynanmicaksa ve not için alınacaksa başka tabletlere bakılmamalı bile. 60hz falan hikaye. ekran gayet yeterli ve iyi çip zaten inanılmaz güçlü. üni için vs alıncaksa ipaddeki uygulamalar ve yazılımlar daha iyi ve entegre çalışıyor. yoks9femiş daha iyi ekranmış cartmış curtmuş insanların kafasını karıştırmayın ekran diye zırvalayıp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler ipad bu la oyun oynanmicaksa ve not için alınacaksa başka tabletlere bakılmamalı bile. 60hz falan hikaye. ekran gayet yeterli ve iyi çip zaten inanılmaz güçlü. üni için vs alıncaksa ipaddeki uygulamalar ve yazılımlar daha iyi ve entegre çalışıyor. yoks9femiş daha iyi ekranmış cartmış curtmuş insanların kafasını karıştırmayın ekran diye zırvalayıp.
oyun oynanmicaksa da dediğim profesyonel olarak oynanmicaksa. yoksa her oyunu en yüksek ayarlarda gram kasma donma olmadan rahatça oynatır. ve bu ipadler cidden uzun ömürlü cihazlar arkadaşlar. almayi düşünüyorsanız alın geçin. samsung mamsung kurcalamayın

s9 fe ile karşılaştırılmamalı işlemci olarak ipad çokça üstün. Lamine ekran konusuda abartıldığı kadar bir fark hissedemedim ben. 60 hz sorun olmayacaksa alınır.tek rakibi 20bin fiyat bandında olan tab s9 olabilir

Fiyat olarak zaten s9 fe ile fark var arasında karşılaştırılması gereken cihaz s9 falan olur.S9 fe kalemi yanında 12k .bunu kalemle alınca 18 19 oluyo

90 hz olsa iyi

İphone kullanıyorsanız direkt alın zaten

Öyle bir şey mi demişim :D
peki ben yurtdışı fiyatını mı sormuşum :D

Oyun oynamak gibi bir niyetin varsa zaten alma ama gerek film izleme gerekse not tutma için gayet yeterli bir cihaz.

oyun oynanmicaksa da dediğim profesyonel olarak oynanmicaksa. yoksa her oyunu en yüksek ayarlarda gram kasma donma olmadan rahatça oynatır. ve bu ipadler cidden uzun ömürlü cihazlar arkadaşlar. almayi düşünüyorsanız alın geçin. samsung mamsung kurcalamayın
ekran hz olayı asıl günlük işler için fark yaratan bir durum, zaten ne kadar iyi telefonunuz olursa olsun 60 hz oynayacaksınız oyunu. ana menüde gezerken bile 60 hz artık rahatsız ediyor, ayrıca en dandik en ucuz telefonda bile super amoled ekran ve 120 hz var bak en dandiğinde. ips 10 yıl eskide kalmış bir teknoloji telefonda. 10 yıl önceki samsung a3 telefonumda super amoled ekran var bakın 10 yıl önce. Bu telefon amiral gemisi de değil giriş seviye bir telefon :D iş için bile alınacak değil. ips ile oled ekran arasında bile devasa bir fark var videolarını izleyin görürsünüz. film bile izlerken bile rahat edemem açıkçası. İşlemcisi iyi tabii ona söz yok ancak bence ekran işlemciden daha önemli. Gönlü rahat eden varsa alabilir tabii.

Bence apple'ın hala telefonlara 60hz ekran, tablete ips 60hz ekran koymasının sebebi milletin apple diye her ürüne saldırması. Alındıkça böyle ürünler çıkmaya devam eder. Boykot olayını herkesin kendi hayatına her konuda yerleştirmesi lazım bence.,

Şimdi kontrol ettim iphone 16 pro max'te bile super amoledi geç düz amoled bile yok PUHAHA. oled koymuşlar bayılcam şimdi. Apple için 10 tane kötü şey sayabilirdim şu an 11 oldu

Wp bile yüklenmiyor yurt dışı aldım geri sattım
WhatsApp'i ana ekrana ekleyince uygulama gibi çalışıyor. Sadece WhatsApp için geri sattıysan boşa olmuş.

60hz ve ips ekran. Bu devirde bu cihaza 10k bile vermem. Ancak apple delileri için alınabilir.
Apple deliliği ile alakası yok, MatePad ve S Tabların birkaç seneye kasmaya başlayacağını hepimiz biliyoruz. Ek olarak iPhone kullanıcıları için iPad çok daha işlevsel oluyor.

Son düzenleme:
Tablet ihtiyacım yok fakat 2013 yılında aldığım iPad Air 1 hala çalışmakta. Ayrıca iPad tabletlerde WhatsApp olmaması Apple'ın değil geliştiricinin sorunu. Kızılacak bir şirket varsa Meta olmalı biraz da Apple. Böyle bir popüler uygulamanın iPad desteklememesi büyük bir sorun ve Apple bu duruma el atıp Meta'ya söz geçirmesi gerekiyor.

Tablet ihtiyacım yok fakat 2013 yılında aldığım iPad Air 1 hala çalışmakta. Ayrıca iPad tabletlerde WhatsApp olmaması Apple'ın değil geliştiricinin sorunu. Kızılacak bir şirket varsa Meta olmalı biraz da Apple. Böyle bir popüler uygulamanın iPad desteklememesi büyük bir sorun ve Apple bu duruma el atıp Meta'ya söz geçirmesi gerekiyor.
Evet. İlk başlarda kafaya çok takmıştım fakat ana ekrana ekledikten sonra pek de sesimi çıkartmadım. Web haliyle açıldığı için hafif geç açılması haricinde bir sorunu yok.

Evet. İlk başlarda kafaya çok takmıştım fakat ana ekrana ekledikten sonra pek de sesimi çıkartmadım. Web haliyle açıldığı için hafif geç açılması haricinde bir sorunu yok.
Zaten web tabanlı uygulamalar bayağı gelişmiş durumda, optimizasyonu da daha iyi hale getirirlerse uygulamaya gerek kalmaz. Dolayısı ile uygulamanın cihazda kaplayacağı dosya boyutu kadarı ile tasarruf edilmiş oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234
Geri