HBO Max Türkiye AÇILDI !🎉🎉

Beyler alacak varsa + eklesin 75'er TL'den 4 kişi alalım en azından reklamsız izleriz. 3 kişi koyarsa özelden ekleyeceğim herkesi.

Tamam ama, hbo ile blutv üyelik sözleşmesi aynı değildir. Sözleşme bile kabul etmeden bir siteye üye edilmiş oldunuz.
Hesabınla giriş yaptığında karşına bildiri çıkıyor , izlemeye başla butonuna basarsanız 18 yaşından büyük olduğunuzu ve gizlilik sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız diye. Yani gizli veya sorulmayan bir şey yok , bu kadar takma kafana bence :D

Hepsiburada premium bölümüne HBO Max için aktivasyon eklenmiş, hesabımı bağladım. İhtiyacım olduğunda kullanırım artık.

Bende önceden kalma blutv üyeliği vardı, hepsiburada üzerinden max'a yönlendiriyor o zaman da hata veriyor girişte. Aynı hesabıma giriş yapınca da direkt site üzerinden üye ol diyor. Üye ol diyorum yine hata yine hata. Bunun çözümü nedir?​
hbn.png
hbf.png
hbb.png

Bende önceden kalma blutv üyeliği vardı, hepsiburada üzerinden max'a yönlendiriyor o zaman da hata veriyor girişte. Aynı hesabıma giriş yapınca da direkt site üzerinden üye ol diyor. Üye ol diyorum yine hata yine hata. Bunun çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
Mobilden direk giriş yap seçeneğiyle blu tv hesabınızla giriş yapmayı deneyin. Olmuyorsa yoğunluk olabilir , yarın tekrardan denersiniz.

Dune dizisi
Tlou 2. sezon
tbbt
euphoria

hepsiburada ve vodafone sağolsun 1 yıl ücretsiz premium vermişti şu 4 diziyi bitireyim arıtk

Geri