Yardım Araba Önerisi- 2M₺-Sedan/SUV

valla daha yeni inceleme videosu ızledım 1.85 lik adamların kafası neredeyse tavana değicek ve arka kısmıda aynı şekılde tavan çok alcak kalıyor güzel ama 5 kkişiye gitmez
onların suvları vardı galıba 5008 di onlar belki olabilir ama fiyatı 2.7 milyon falan herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bahsettıgım arac bu pahalı ama gecen mahhallede park halınde gordum ıcı falan geyet güzel uzunda bir arac direk dikkattımı cekmıştı ne bu diye gidip baktım :)
Peugeot 5008 3008 kronik beyin sorunu var alınmaz. Austral şuan için en iyisi daha iyi bir seçenek yok

kampanyaya falan rastgelirseniz tayron. onun dışında c5 aircross, tiguan, karoq/kodiaq ds7 (dizel). tucson yakışıklı araba falanda bilmiyorum iç mekan bana çok ucuz görünüyor. sizin göz zevkinize uyuyorsa düşünebilirsiniz ve yakıt tüketimi derdiniz yoksa 1.6 tgdi öneririm. ayrıca cupra ateca/formentor ilginizi çekebilir.
Formentor da küçük bir araç bakma fotoda öyle büyük duruyor terramar çok iyi.

Ds7 de bakabilirsin bayağı bir premium

Peugeot 5008 3008 kronik beyin sorunu var alınmaz. Austral şuan için en iyisi daha iyi bir seçenek yok

terramar bende düşündüm fakat bütçeyi aşıyor o yüzden yazmadım.

Ds7 de bakabilirsin bayağı bir premium
şundan aynı model gt paket müdürde var arac 250 binde bir sorun yasadıgını soylememişti kendisi biz alıcaktık bize gitmez diyip vazgectık birde km çok tu

Benim tavsiyem alırken markaya da önem verin. O kadar para veriyorsunuz hyundai almayın mesela örnek olarak :)

şundan aynı model gt paket müdürde var arac 250 binde bir sorun yasadıgını soylememişti kendisi biz alıcaktık bize gitmez diyip vazgectık birde km çok tu

Çoğu kişide beyin yanma sorunu var yani bir iki kişide olmayınca olmaz demek yanlış austral ds7 ikisinden birini alırdım ben piyasasi çok istersem austral uzun yıl binceksem ds7.

bizzat 5008 1.5 bluehdi gt kullanıyorum 5 kişilik bir aile için aynı motor şanzımanı bulunduran ds7 yi öneririm. araç almadan önce chery dir vs asla önermem kesinlikle ds7 öneririm.

Benim tavsiyem alırken markaya da önem verin. O kadar para veriyorsunuz hyundai almayın mesela örnek olarak :)
Santafe modeli çok iyi de para yetmez. Ds7 veya austral şuan için en iyi seçenek

bizzat 5008 1.5 bluehdi gt kullanıyorum 5 kişilik bir aile için aynı motor şanzımanı bulunduran ds7 yi öneririm. araç almadan önce chery dir vs asla önermem kesinlikle ds7 öneririm.
2mikyona ds7 den iyi görünen araç yok zaten 5 kişilik

Santafe modeli çok iyi de para yetmez. Ds7 veya austral şuan için en iyi seçenek

DS ilk defa gördüm gayet güzel ve heybetli duruyor

süper bir araç gerçekten , 7 kişilik araç aramasam kaçırmazdım . aklım hala 1.6 puretech 225 lik olanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,601
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri