Yürürken polis kimlik sordu

Okuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
Polis Vazife ve Salâhiyet Kanunu'nun (PVSK) 4/A maddesi hükümleri gereğince Polis “durdurma ve kimlik sorma” yetkisine sahiptir.
Gayet normal bir durum dostum küçük olunca sormuyorlar genelde ama büyüdükçe bu tarz durumlar normaldır klasik GBT kontrolü işte.

GBT kontrolü kardeşim senlik bir durum değil. Aranman var mı diye kontrol ediyorlar ve bunu herkese soruyorlar. Çünkü ellerinde gün içinde doldurmaları gereken bir kota var. O kota dolana kadar sağdan soldan her denk gelene soruyorlar.

Pendik alt geçitte şuana dek bana 4-5 kez kimlik sordular nedense

Okuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
Rutin sorgulamalar, kızılayda hep oluyor. Korkacak bir şey yok :D

ben bazen bılerek onları gorunce hızlı yuruyo gıbı yapıyorum cevırıyorlar hıcbısey cıkmıyo sarıyo bı zaman sonra :D

Beyler ben yanımda kimlik taşımıyorum ama TC mi biliyorum sorun olurmu sizce?

Geçmiş olsun eve tebligat gelecek büyük ihtimalle Fox River hapishanesine götürecekler yanına bir şeyler almayı unutma

Beyler ben yanımda kimlik taşımıyorum ama TC mi biliyorum sorun olurmu sizce?

Sorun olması için uğraşırlar. Çok önceleri çalıştığım yerde bir çocuk, kimliğini sürekli kaybettiği için yanında fotokopisi taşıyormuş. Yine bakmışlar ama söylene söylene.

Apo sloganı atarak yürüsen sormazlardı

motor sahibi ol polisler, yunuslar, şahinler hepsi kankan olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,141
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri