Neler Yeni

Havit kulaklık vakası

Koboyoki

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar kendime 1500 tl bandında bir kulaklık arıyordum havit fuxi h7 alacaktım fakat havitin cop olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı cs de faceit kasıyorum oyunda tanıştığım birisi 7.1 almana gerek yok bazen yanıltıyor insanı hatta önemli olan ses kalitesi falan demişti bende gidip 1250 tl ye güvenlik etiketi dahi üzerinde olan bi corsair hs50 pro aldim kac yıl önce çıkmış sonuçta sizce hatamı almak ne diyorsunuz?

havitin kablosuzları çok iyi değil de h2002p falan alsaydınız gayet iyi kulaklkı

Arkadaşlar kendime 1500 tl bandında bir kulaklık arıyordum havit fuxi h7 alacaktım fakat havitin cop olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı cs de faceit kasıyorum oyunda tanıştığım birisi 7.1 almana gerek yok bazen yanıltıyor insanı hatta önemli olan ses kalitesi falan demişti bende gidip 1250 tl ye güvenlik etiketi dahi üzerinde olan bi corsair hs50 pro aldim kac yıl önce çıkmış sonuçta sizce hatamı almak ne diyorsunuz?
havitin fuxi serisi çok kötü arkadaşım almıştı ilk günden iade verdik emreBeoa hocamın dediği gibi h2002p kullanıyorum mesela güzel kulaklık.

Havit h2002 kullanıyorum fiyatına göre süper.
Hocam kimse soruya cevap vermiyor ki herkes havit güzel diyor diyorumki corsair hs50 pro güzel kulaklık mi arkadaşım havit kötü değil ama corsair kalitesi vermez dedi yani yanlış mı sizce onu soruyorum ?

fuxi h7 sakin almayin SAKIN!!!!!!!!! ben almistim masa basinda seslerde kesilme robotlasma falan yasiyordum surekli. berbat bir seridir fuxi serisi. onun yerine h2039bg daha iyi olabilir.

Corsair ın giriş seviye kulaklarından hatta ünlü markaların giriş seviye çoğu ürününde uzak durmak gerek kronik sorunlarla dolu

1.5 aydır bunu kullanıyorum kablosuz mikrofon iyi ebn sevdim açıkcası H2039BG

1.5 aydır bunu kullanıyorum kablosuz mikrofon iyi ebn sevdim açıkcası H2039BG
valorant gibi oyunlarda ses kasmada sorun yasiyor musunuz? rank immo o yuzden onemli benim icin. fujin pro dan gecmeyi planliyorum.

Ayrica kulakligi acma kapatma tusu icine gocuyor gibi yorumlar gordum forumda, siz yasadiniz mi buna benzer durumlar?

HS50 Pro alındıysa o da iyidir. Bir ürün iyiyse ve güncele göre de hâlen iyiyse, eski veya yeni olması fark etmiyor, Cloud 2 de eskidir ancak baz versiyonu sıfır hâliyle her daim memnun edebilir kullanan kişiyi. Havit'e göre de Corsair'ın marka imajı ve ürün segmenti, kalitesi daha iyi denebilir (model önemlidir). Havit alınmadığı için düşünmeye gerek yok. HS50 Pro'da kronik veya normal sorun yoksa sıkıntı yok demektir. HS serisinde HS80'e kadar da malzeme kalitesinden genel olarak iyi bir şekilde bahsedilmez fazla, daha dikkatli kullanmayı gerektirir.

Son düzenleme:
valorant gibi oyunlarda ses kasmada sorun yasiyor musunuz? rank immo o yuzden onemli benim icin. fujin pro dan gecmeyi planliyorum.

Ayrica kulakligi acma kapatma tusu icine gocuyor gibi yorumlar gordum forumda, siz yasadiniz mi buna benzer durumlar?
ses kasmada bir sorun yaşamadım açıkçası alışkanlık mı bilmiyorum ama çoğu maçta ses infolarını ben veriyorum açıkçası.
tuş olarak da sağlam duruyor şu anda bir sıkıntı yok.
sadece bir sıkıntı gördüm. ürünü alan %70lik kısım kutunun neredeyse parçalanmış veyahut ürün 2. elmiş gibi geldiğini söylüyor. aynı durumu yaşadım.(havitin kendi sitesinden aldım) kargo ya tutanak yazın dediler iade ile uğraşmadım. şuan memnunum kısacası

Corsair ın giriş seviye kulaklarından hatta ünlü markaların giriş seviye çoğu ürününde uzak durmak gerek kronik sorunlarla dolu
Hocam kusura bakmayın ama giriş seviyesinin üstünde kalması gerek aldığım kulaklığın çünkü bu dediğiniz olay kulaklık çıktığındaki zaman diliminde nasi kalıyor önemli olan bu kulaklığın yeni olmadığını düşününce çıkış tarihinde üst segment kaldığını görebilirsiniz buda onu giriş seviyesi yapmıyor bence ama son zamanlarda saçma sapan ürünler çıkmaya başladı ve dediğiniz gibi low kulaklıkları kötü ünlü markaların razer kraken x lite olsun hyperxin lite kulaklıkları olsun dediğim gibi düşünüyorum,zaten önemli olanda giriş seviyesi değil kalitesi neden bahsettignizi anladim dediğim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HS50 Pro alındıysa o da iyidir. Bir ürün iyiyse ve güncele göre de hâlen iyiyse, eski veya yeni olması fark etmiyor, Cloud 2 de eskidir ancak baz versiyonu sıfır hâliyle her daim memnun edebilir kullanan kişiye. Havit'e göre de Corsair'ın marka imajı ve ürün segmenti, kalitesi daha iyi denebilir. Havit alınmadığı için düşünmeye gerek yok. HS50 Pro'da kronik veya normal sorun yoksa sıkıntı yok demektir. HS serisinde HS80'e kadar da malzeme kalitesinden genel olarak iyi bir şekilde bahsedilmez fazla, daha dikkatli kullanmayı gerektirir.
Hocam 10 yıllık kullanım için almadim 6 ay sonra değişirim yeni pc ye geçtim kulaklığımın mikrofonunu algılamıyordu pc corsairin daha kaliteli olduğunu düşünerek aldim geçtim yani

Geri