🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 4.358,42 TL- Oldu ONS - 3492.39 -🔥🔥🔥🔥

Haklısınız o kafayla bakarsak o işin sonu gelmez.
Zamanında bitcoin kazanıp, o bitcoinleri joyparaya çevirerek wolfteam e nakit olarak atardı mahalleden arkadaşlar. Bana güvenilir gelmediği için yapmazdım korkudan çocuk aklı 😂 Şimdi onu yapanların ah vah çekmesi nasıl anlamsız ise sizinki de o hesap. İyi yapmışsınız boşverin hayırlı olsun
Joyparaya çevirmeseler oyunu alırlarmış 😂 Şaka bir yana yarın ne olacağımız belli değil o yüzden birikim yapılır elbet ama ihtiyaçlardan kısılıyorsa bir anlamı yok

Buralarda RSI soğutup yine yükselmeye devam edecekmiş gibi bir his var bu arada dolar yükselmeden yaptı bu hareketi daha tuttukları kur var rezervler eriyince o kur nolacak :peepo2:

90 gram altın bankada 20 çeyreğim var hep altın biriktiriyorum araba almak için sonra vazgeçtim altın almaya devam ev alana kadar

90 gram altın bankada 20 çeyreğim var hep altın biriktiriyorum araba almak için sonra vazgeçtim altın almaya devam ev alana kadar
son iki yılın bence en iyi yatırımı altın anında nakite çevirebilme özgürlüğü 22-24 ayar ise al sat farkının azlığı gibi sebeplerden ötürü ben en iyi yatırım olduğunu düşünüyorum araba ev alanlar faizin bile altında kaldı her dönemin belirli fırsatları oluyor

son iki yılın bence en iyi yatırımı altın anında nakite çevirebilme özgürlüğü 22-24 ayar ise al sat farkının azlığı gibi sebeplerden ötürü ben en iyi yatırım olduğunu düşünüyorum araba ev alanlar faizin bile altında kaldı her dönemin belirli fırsatları oluyor
banka biraz gömüyor ama işte en mantıklı yolda bu yani

Altın ve gümüş devam, dolar bir gün illa rezerv statüsünü kaybedecek.
Bitcoin de yasaklanır.

10.000 yıllık altına güven tam gaz devam.

Banka yerine fiziki daha mantıklı oda olmuyorsa borsa da altıns1 var piyasa fiyatının şuan çok üstünde ama onda da al sat makası yok iyi yükseldi oda
yok kanka bu yöntem yine en mantıklısı makasta çok absürt değil fiziki zor oluyor git al bul felan

4 yıl önce babama altın al dolar al yatırım yapğ diyordum, dinlemedi.

Altın ve gümüş devam, dolar bir gün illa rezerv statüsünü kaybedecek.
Bitcoin de yasaklanır.

10.000 yıllık altına güven tam gaz devam.
Normalde en iyi yatırım arsa ama artık tapunun güvenliği de kalmadı yol geçirip arsana çökebiliyorlar kamulaştırabiliyorlar vs vs

altın mı yükselmiş tl mi değer kaybetmiş
1745307128242.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,702
Üyeler
186,231
Son üye
AtomikPatlıcan
Geri