❌İndirim Bitti! Migros Kırmızı Etlerde %15 İndirim (Saat 13-17 Arası)

xpart25

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
27
1745579462546.png

Kıyma sepette 458 Tl'ye düşüyor. MİGROS150 de 150/1500 indirim yapıyordu dün. Fazla alacaklar deneyebilir.

Twitter da çokça şikayet vardı migros sanal market ten alınan etler için

Evine en yakındaki migrostan getirmiyolar mı veya o marketten gel al yapabiliyor muyuz?
Geçen bir arkadaş gel al yapın diyordu
Gel Al da kampanya var mı bakmak lazım hocam. Bazen sanal markette olan gel al da olmuyor. Bir de evine yakın migros sanal markete dahilse öyle o getirir. O dahil değilse dahil olan mağaza getiriyor. Migros hemen için de geçerli bu. Her migros mağazasında migros hemen yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twitter da çokça şikayet vardı migros sanal market ten alınan etler için
uzman kasap ürünlerinden uzak durmakta fayda var ama bu açık eti tam karar veremedim ben de hocam :/

Gel Al da kampanya var mı bakmak lazım hocam. Bazen sanal markette olan gel al da olmuyor. Bir de evine yakın migros sanal markete dahilse öyle o getirir. O dahil değilse dahil olan mağaza getiriyor. Migros hemen için de geçerli bu. Her migros mağazasında migros hemen yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzman kasap ürünlerinden uzak durmakta fayda var ama bu açık eti tam karar veremedim ben de hocam :/
Uzman kasap için neden öyle dediniz ben uzman kasap ürünlerini beğeniyorum bilmediğimiz bi sıkıntı mı var

Uzman kasap için neden öyle dediniz ben uzman kasap ürünlerini beğeniyorum bilmediğimiz bi sıkıntı mı var
Tamamen gördüğüm yorumlardan dedim hocam. Çok uygun olunca da insan tırsıyo:rolleyes:
Bir de migrosun etleriyle ilgili çok yorum bulamıyorum internette. Bir kere bu çekilen kıymalardan aldım görüntüsü çok güzeldi ama tadı ben beceremedim galiba. Yine kuşbaşısını da aldım onun da görüntüsü çok güzeldi ama onu da ben mi beceremedim dedim bir lezzet eksikliği var. Ben pişirmeyi becerememiş olabilirim diye kimseyi etkilememek için yorum da yapmıyorum. Kurye ile sohbetimizde iyi satıyor migrosun etleri diyor. Ara ara götürüyorum diyor. Siz en iyisi benim yorumları dikkate almayın hocam :(

biraz düşük kalite et,hele direk uzman kasap paketli ürünlerden uzak durun.Gidebiliyorsanız sectirin etinizi görün icinize sinerek alın yoksa yağlı rengi atmış kıymayı cekip verirler nasıl olsa atma yok birilerine ucuz mucuz iteliyorlar.

Gel al yapın not yazın ben gelince kendim çektireceğim deyin kötüsünü veremezler öyle.
Sanal marketten eve isterseniz yağı doldurmuş getirmişlerse iade edin zorluk çıkarmıyorlar

geçen 1 paket almış eşim migrostan köftesini yerken dişimi kırıyordum kemik çıktı içinden. arkadaş 2025 yılındayız hala göz göre göre kemikli et satıyorlar.

geçen 1 paket almış eşim migrostan köftesini yerken dişimi kırıyordum kemik çıktı içinden. arkadaş 2025 yılındayız hala göz göre göre kemikli et satıyorlar.
bana da aynısı Namet köftede denk geldi 3 tane taş gibi bişey çıktı muhtemelen kemikti, ondan sonra sildim o markayı

Geri