Neler Yeni

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz? Alsanız hangisini alırdınız?

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz?

• %100

Oylar: 20 30.3%
  • %95

Oylar: 1 1.5%
  • %80

Oylar: 8 12.1%
  • %75

Oylar: 33 50.0%
  • %65

Oylar: 4 6.1%
  • %60

Oylar: 14 21.2%
  • %50

Oylar: 0 0.0%
  • %40

Oylar: 1 1.5%

• Oy kullanan toplam üye
    66
KIavye dediğin %100 olur. battal boy gibi. her tuşunu kullanacaksın.

AULA F75 %75 oluyor herhalde.

75 net 100 kadar büyük degil 60 kadar küçük degil

Elimde %60-%65-%75 var en ideali %75 eğer sadece fps oyun harici bir şey oynamıyorsanız %65 en ideali onun harici günlük olarak %75

Hocam numpade ihtiyacınız yoksa 100% kullanmazsınız. Mesela bazıları da alışmaktan vs bahsediyor sürekli numpad mi kullanıyosunuz neye alışacaksınız?
Evet ben sürekli numpad kukanıyorum gta oynarken onun gündelik hayatta numpad kullanıyorum gerçekten işe yarıyor kısayalorda hesap makinasında birde ben arkada müzik video dinlersem tuş atıyom diğerlerini doldurmaya gerek yok

%75/80 iyidir gx87 max sıkıntı çıkarmasa ondan devam ederdim hazır indirime girmişken m1 v5 alacağım sürekli yurt/ev arası gittiğim için %100 klavyeler sığmıyor ve masada gereksiz yer kaplıyor

Aula f75 ile %75 klavye kullanıyorum tekrar klavye alacak olsam %100 alırdım çünkü Gta da falan Numlock lazım oluyor.

Evet ben sürekli numpad kukanıyorum gta oynarken onun gündelik hayatta numpad kullanıyorum gerçekten işe yarıyor kısayalorda hesap makinasında birde ben arkada müzik video dinlersem tuş atıyom diğerlerini doldurmaya gerek yok
Coğu atamayı fn tuşuna da yapabiliyorsunuz hocam özellikle tekerlekli klavyelerde multimedya tuşları var

Ornata v3 kullanıyorum, AKKO santorini veya kings of the avatar modellerinden birine geçeceğim. Numpad lazım oluyor tekken vs oynuyorum. Multimedya tuşları veya ses tekerleği de olmak zorunda. Bu sebeple tam boy klavye tercih ediyorum.

%100 Türkçe Q

Geri