5080 sistem için monitör seçimi ne olmalı ?

denodeniz

80+
Reaksiyon skoru
9
5080 sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar oynayacağım. 2K ultra ayarları 100+ FPS rahat oynatıyor. 4K da ise çoğu oyunu DLSS açmadan oynatıyor ama 70 FPS civarında. Bu yüzden 4K da DLSS quality açmak çok daha mantıklı FPS 100 lere çıkıyor. Ama monitör seçimini nasıl yapmalıyım karar veremedim. 2K Native görüntü mü daha iyi yoksa 4K DLSS quality mod mu daha güzel görüntü verir? Fiyat önemli değil ona göre monitör alacağım.

samsung vardı bi tane hem 240 hz monitör hemde içinden kumanda çıkıyodu akıllı tv olarak kullanabiliyodun curve dü aynız zamanda hoparlörü de olması lazım çok iyi bir tane pivot özellikli 12 bin tl civarı bir fiyat vardı ona bakabilirsin

5080 sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar oynayacağım. 2K ultra ayarları 100+ FPS rahat oynatıyor. 4K da ise çoğu oyunu DLSS açmadan oynatıyor ama 70 FPS civarında. Bu yüzden 4K da DLSS quality açmak çok daha mantıklı FPS 100 lere çıkıyor. Ama monitör seçimini nasıl yapmalıyım karar veremedim. 2K Native görüntü mü daha iyi yoksa 4K DLSS quality mod mu daha güzel görüntü verir? Fiyat önemli değil ona göre monitör alacağım.5
5080'in hakkı 4k dır.

5080'in hakkı 4k dır.
Bencede öyle. 5080 alıp da 2k da oynamak anlamsız geliyor öyle olsa zaten oyun dışında kullanmayacağım 4k oynamayacaksam 5080 almanın anlamı ne. Benim endişem 4k quality 2k native den iyi görünür mü?

4k bir monitör alınmalı

Kesinlikle 2K.
Neden 4k değil

Geri