satmak için çok acelen yoksa 14e koy alan olabilir ticaret bu belli olmaz ama genelde tavan fiyatla taban fiyatın arasında bir şeyler yazarsan cihaz da temizse hızlı satılırHocam sarı sitedekapalı kutu vites dahil 15 yazanlar var bende fazla zarar etmek istemiyorum 14k satsam çok iyi olcak
Kutu fatura garanti varsa temiz ise 9 10 k max. Ne kadar temiz olursa olsun 9 10 k üstü veren çıkmaz bir kaç aylık kaç defa sarı sitede satsam 10 k üzerine kimse almadı. Ürün aşırı temiz kendi malımdı bir iki sefer kullanmıştım heveslik 1 2 olmuştu 0 alalı. Senin sanırım 1 sene geçmiş 9 10 k üstüne vermen çok zor. Nakit lazım değilse satma kullan kalsın daha iyi.Kutu fatura mevcut direksiyon 1 sene olcak sanırım vites 2 aydır bende.
İstanbul Kağıthaneben 10k üstü vermem ama temizlik takıntısı olanlar alır 12-13e. oturduğun semt neresi ona göre çok değişir
Vatandan garantili vites 3500 g29 15.000k almıştım fazla zarar girerim ozaman vites artı g29 14k gitse en kötü 13 yine 5k zara ediyorum.Kutu fatura garanti varsa temiz ise 9 10 k max. Ne kadar temiz olursa olsun 9 10 k üstü veren çıkmaz bir kaç aylık kaç defa sarı sitede satsam 10 k üzerine kimse almadı. Ürün aşırı temiz kendi malımdı bir iki sefer kullanmıştım heveslik 1 2 olmuştu 0 alalı. Senin sanırım 1 sene geçmiş 9 10 k üstüne vermen çok zor. Nakit lazım değilse satma kullan kalsın daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan shifter hariç söylüyorum güvenilir olsun iade kolay olsun denilirse amazondan 13349 TL ye 0 kapalı kutu alınıyor kimse bazı arkadaşların söylediği gibi fiyat vermez 10 k altı fiyat verirler shifterlı yada shiftersız şeklinde.
Hala en popüler direksiyon setleri arasında g29 ama 2.elde ölüye gidiyor.
birkaç ay önce vitesli 1 yıllık garantili sıfır ayarında g29u 11kya sattım 13 falan okeydirSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar t300rs git merak ediyorum g29 artı vites toplam 18k almıştım sizce kaça satılır.
Max 13 ozmaan 5k zararbirkaç ay önce vitesli 1 yıllık garantili sıfır ayarında g29u 11kya sattım 13 falan okeydir
Hocam ben sıfır almak istiyorum.en az zararı takas yaparak yaparsın
o zaman zarara katlanacaksınız piyasası ölüMax 13 ozmaan 5k zarar
Hocam ben sıfır almak istiyorum.
Valla ben 5 aylık g920 sıfır vites 13 e attım 12 yazmıştım ölücü çakallar yazınca 13 yaptım biraz daha boş yazan olursa 14 yaparım satılırsa satılırSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar t300rs git merak ediyorum g29 artı vites toplam 18k almıştım sizce kaça satılır