🔥İndirim BÜYÜK EPOMAKER VE WHATGEEK İNDİRİMİ

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME BAZEN WHATGEEK Ürünleri PTT YE GİDİNCE VERGİ ÇIKIYOR KAPİDA ONU ÖDEYİN WHATGEEKE YAZİNCA VERGİ CİKTİ DİYE ÖDEDİĞİNİZ VERGİNİN PARASİNİ SİZE GERİ VERİCEKTİR.
Bu whatgeek tam bir goat. Müşteri memnuniyeti, gerçek indirimler. İkili kolun fiyatı efsaneymiş. Bot gibi bayat indirim spam'layan birkaç hesaptan millet konuları göremiyor ki

Pazar günü sipariş verdim jargonu hakkında bilgi yok ne zaman kargoya verilir

İkili gampad konunun en başındaki. 1400 tuttu
Epostadan TC istemedilermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu whatgeek tam bir goat. Müşteri memnuniyeti, gerçek indirimler. İkili kolun fiyatı efsaneymiş. Bot gibi bayat indirim spam'layan birkaç hesaptan millet konuları göremiyor ki
Valla ben bile almadım .d ama gamersir nova lite aldım 2 tane 1800 kusur tuttu whatgeekte guzel fiyatti

Valla ben bile almadım .d ama gamersir nova lite aldım 2 tane 1800 kusur tuttu whatgeekte guzel fiyatti
Hangisi iyidir bilemedim bigbig de dongle yoktu bide malzeme kalitesi gamesir iyidir diye düşündüm ins pişman etmez 400 lira fark var ztnde

Bidaha stoga girse alırım pişmanım ufaktan jsjsjsjd en kotu yedek kalırdı yada 2 tane bigbig 1 tane gamesir de olurdu

Bidaha stoga girse alırım pişmanım ufaktan jsjsjsjd en kotu yedek kalırdı yada 2 tane bigbig 1 tane gamesir de olurdu
Hocam bigbig'de arka tuşlar analog değilmiş araba yarışı oynadığım için üzülmedim ama whatgeek'in sadece Türkiye'ye özel 10$ kargo çekmesi üzdü 😢

Hocam bigbig'de arka tuşlar analog değilmiş araba yarışı oynadığım için üzülmedim ama whatgeek'in sadece Türkiye'ye özel 10$ kargo çekmesi üzdü 😢
Valla arka tuşlar rahatsiz ediyo beni .d ondan gamesir aldım FIFA oynuyorum genelde yada forza orası kotu 10 dolar kargo ... Ama gene ucuza geliyor hocam gamesir in sitesinde 25 dolar hala gamepad alicaksan al istiyosan tr de 1800 olduğunu varsayarsak güzel fiyat

Hangisi iyidir bilemedim bigbig de dongle yoktu bide malzeme kalitesi gamesir iyidir diye düşündüm ins pişman etmez 400 lira fark var ztnde
Çok önemli değil çok aktif kullanilmicak arada kuzen gelirse pes fln.
Mail geldi evet ,ondan önce ben sordum sipariş sırasında istenmedi problem mi oldu diye.

Çok önemli değil çok aktif kullanilmicak arada kuzen gelirse pes fln.
Mail geldi evet ,ondan önce ben sordum sipariş sırasında istenmedi problem mi oldu diye.
Tcyi at yollasinlar sana bide 15 dolar göstersinler faturadada ama onlar gösterir zaten yüksek ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,869
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri