Çözüldü✓ Hangi Rtx 5080 Alınmalı?

buyur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%40 fark var 60 ti-70 araso
bi tarafımdan sallamadan konsuuyorum ben sizin gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
tmm 5070 al sen

insanlara her gün site ve videodaki bilgilere inanmaması için uyarıda bulunuyorum

insanlara her gün site ve videodaki bilgilere inanmaması için uyarıda bulunuyorum
Arkadaşın dediği doğru, bir veya iki kişinin demesi ile olan bir şey değil bu. Kimisi için 10-15bin fazladan verip %10-20 performans boost olmak mantıklı olmayabilir, ki benim için öyle. Arkadaşın attığı site techpowerup, senelerdir bu işin içinde olan güvenilir bir site. Ben de size Youtube'da tek dikkate aldığım benchmarker olan zwormz gaming'i atayım.

Aradaki performans farkı taş çatlasın %20, bu kartların ikisi de 4K için kullanılabilir. Ekstra olarak 5000 serisi kartlar ile çok iyi overcloock yapılabiliyor, +250-300 mhz civarı boost ile çok tatlı performans veriyor. Özellikle 4K çözünürlükte dlss quality ile native görüntünün neredeyse tıpatıp aynı olduğu halde %5-20 arası performans boost attığını da unutmamak gerek.

Bu yazdıklarım 5080 alınmaz demek değil, ancak benim tercihim 5070ti olurdu.

Arkadaşın dediği doğru, bir veya iki kişinin demesi ile olan bir şey değil bu. Kimisi için 10-15bin fazladan verip %10-20 performans boost olmak mantıklı olmayabilir, ki benim için öyle. Arkadaşın attığı site techpowerup, senelerdir bu işin içinde olan güvenilir bir site. Ben de size Youtube'da tek dikkate aldığım benchmarker olan zwormz gaming'i atayım.

Aradaki performans farkı taş çatlasın %20, bu kartların ikisi de 4K için kullanılabilir. Ekstra olarak 5000 serisi kartlar ile çok iyi overcloock yapılabiliyor, +250-300 mhz civarı boost ile çok tatlı performans veriyor. Özellikle 4K çözünürlükte dlss quality ile native görüntünün neredeyse tıpatıp aynı olduğu halde %5-20 arası performans boost attığını da unutmamak gerek.

Bu yazdıklarım 5080 alınmaz demek değil, ancak benim tercihim 5070ti olurdu.
ben zaten sadece sitelerdeki bilgilere güvenme dedim bende 5070ti alırdım ama emin ol forumda milletin elinden geçiyor o kartlar en mantıklısı onlara sormak site her ne kadar güvenilir de olsa

Techpowerup sitesi resmi verileri paylaşıyor zaten, Youtube olarakda zWormz ve hardware unboxed ve testing games takip edebilirsin şaşmaz aldığım tüm kartlar yanılmadı.

50 serisinde 5060 ti 16gb, 5070 ti ve 5090 dışında diğer modellere yönelmeyin çünkü ara modeller gelecek yıl bitmeden, 5080 alacağınıza gidin 5070 ti alın 60 serisine kadar fersah fersah idare eder. şimdi 5080 alanlar 7-8 ay sonra keşke almasaydım diyecekler. 40 serisinde yaşandı çünkü bu senaryo

50 serisinde olabildiğince uyguna, güçlü yeni nesil karta geçeyim diyenler için 5070 ti biçilmiş kaftan şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,715
Üyeler
174,771
Son üye
osi111
Geri