Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Parola para devam ediyo diye biliyorum iyizicoda cash back %10 %25 kampanyası devam ediyorsa baya uyguna gelir. Var mı önerdiğiniz ürün
hocam parolapara hata veriyo. islem onaylanmadi sorununun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi.

aynı sorun bende de var işlem onaylanmadı diyor, nasıl çözeceğiz yaşayan bilen yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iyzicoda kampanyalara katıldıktan sonra tam da dediğiniz gibi yapılması gerekiyor diyorlar. bir deneyin ben aynısını yaptım ama işlem onaylanmadı hatası aldım
bende şimdi denedim aynı sorun oluyo valla umarım düzelir

evet arkadaslar hala daha cokuk işlem onaylanmadı diyor az once denedım yapmayı hic olmuyor

arkadaşlar parolapara ya iban ile para attıktan sonra site üzerinden iyzico ile öde derken
  • Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Ödeme
  • Bankadan Para Transferi (Havale / EFT) bunlardan hangisi ile ödeme yapıcaz parolapara kartım yok havale ile mi.

arkadaşlar parolapara ya iban ile para attıktan sonra site üzerinden iyzico ile öde derken
  • Bankadan Para Transferi (Havale / EFT) bunlardan hangisi ile ödeme yapıcaz parolapara kartım yok havale ile mi.
Parolapara uygulamasından sanal kart oluşturup verdiğin ilk seçeneği seçerek onun bilgileriyle alacaksın.

Aldım hocam sistemsel hata varmış oldu parolapara dan ibana rahatlıkla yolladım ancak iyzico dan ibana yollanmiyor İstanbulkart a yollayanlar olmuş ama İstanbullu değilim İzmir'de yaşıyorum onu nasıl yollucam bilmiyorum 😆

Aldım hocam sistemsel hata varmış oldu parolapara dan ibana rahatlıkla yolladım ancak iyzico dan ibana yollanmiyor İstanbulkart a yollayanlar olmuş ama İstanbullu değilim İzmir'de yaşıyorum onu nasıl yollucam bilmiyorum 😆
Hocam iyzico'dan Vodafone pay hesabiniza yukleyin. Vodafone pay'den QR ile para cekme bolumunden ATM'den cekim yapabilirsiniz.

Şuan alabiliyormuyuz? Hata düzeldimi

Parolapara sanal kart oluşturup kredi kartı veya banka kartı ile ödeme seçeneğini seçeceksin.

Geri