Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Server kaydı dediğiniz nedir. Eski telefonun imeisini aldığınız telefona mu attiriyorsunuz. Daha fazla bir şey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz olay buysa vallahi iyi kelek oluyorsunuz. Ben gittim bedavaya yaptırdım 2.5 sene önce bu işlemi. Anltayda o zamanlar 250 tl istiyorlardi imei atmak için. Redmi 8 pro var bendede 5 senelik. 2.5 senedir imei derdim yok

Osmaniyede Oturuyorum. Antalyaya çalışmaya gitmiştim. orda imei gg olunca merak edip sormuştum. tabii ki yaptırmadım o paraya.
Cahil cühela herif. Bilmiyorsan sus, fikir belirtme.

En azından cahilim. İnsanlara durduk yere konuyla alakam yokken hareket etmeyecek kadar aile terbiyem var. 😃
Konu hakkında vbir gram fikrin yok ama insanlara kelek diye hakaret etmeyi biliyorsun armut? O ne olacak? Senin gibi armutlar bu forumun sırtındaki kambur. Bilmiyorsan sus ulan, her konuda fikri belirtmek zorunda mısın?

Hacı valla şimdi telefon bana bu şekilde geldi toplam 26.400 ₺ + 4300 ₺ de server kayıt olmak üzere asıl aldığım fiyat 30.700 ₺ ha belki kayıtlı alsaydım 2.500 ₺ ucuza gelecekti ama bu da ilk YD cihaz alımım olduğu için tecrübe olsun bu da bize. Bilmiyordum çünkü ve satın aldığım adam da bana dedi ki keşke aldığınız cihazın aynısının kayıtlı olanı 29.500 ₺ idi onu isteseydiniz hiç uğraşmazdınız. Maalesef bilgim yoktu bu konuda. Sağlık olsun 2.000 - 3.000 dert etmiyorum yeter ki iş sorunsuz olsun başka bir derdim yok vallahi.

Alıntıyı görüntüle

Senin adamın fiyatı süpermiş. Lanet olsun be. 4.500 ₺ de az uz değil ya
Konu dışı ama adaptör sahte haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,774
Üyeler
174,781
Son üye
2000
Geri