daha önce içi açılmış mı ekran kartı çok sıcak çalışıyor herhangi bir ayar overclock falan yapmışmı sorsanaRyzen5 3500x ile kasalı bir şekilde alacağım 13kya sizce almalı mıyım ?
Ryzen5 3500x ile kasalı bir şekilde alacağım 13kya sizce almalı mıyım ?
Çok sıcak hocam içi açılmamışsa kabul edilebilir ya da direkt hocam bunun ben bakımlarını falan yapacağım deyip fiyat düşürün veya sahibi size vermeden yapsın bakımlarınıRyzen5 3500x ile kasalı bir şekilde alacağım 13kya sizce almalı mıyım ?
Diğer bileşenleri de yazın, kartın bakımı hiç yapılmış mı sorun. Termal macun Allaha emanet gözüküyorRyzen5 3500x ile kasalı bir şekilde alacağım 13kya sizce almalı mıyım ?
110c hotspot çok fazlaRyzen5 3500x ile kasalı bir şekilde alacağım 13kya sizce almalı mıyım ?
reis içi açılmamışsa da kabul edilemez içini açıp termal macun sürmeyip geri kapatsa bu kadar ısınmaz bu ekran kartında bir iş var muhtemelen tamir görmüş veya güç girişlerinde sorun varÇok sıcak hocam içi açılmamışsa kabul edilebilir ya da direkt hocam bunun ben bakımlarını falan yapacağım deyip fiyat düşürün veya sahibi size vermeden yapsın bakımlarını
Dereceler normal 92 derece görüyor hotspot bu kart sıfırken bilereis içi açılmamışsa da kabul edilemez içini açıp termal macun sürmeyip geri kapatsa bu kadar ısınmaz bu ekran kartında bir iş var muhtemelen tamir görmüş veya güç girişlerinde sorun var
aynı ekran kartı değil ama aynı seri olduğu için söylüyorum bende rx 6600 var yük altında hot spot 75 dereceyi geçmiyor yani bana çok yüksek geldi bilmiyorumDereceler normal 92 derece görüyor hotspot bu kart sıfırken bile
Bilmediğimden soruyorum hocam yük altındaki hangisi oluyor acabaaynı ekran kartı değil ama aynı seri olduğu için söylüyorum bende rx 6600 var yük altında hot spot 75 dereceyi geçmiyor yani bana çok yüksek geldi bilmiyorum