Yunus 26 Mart 2026 Bayadır sunum yapmıyormuşum stres çöktü yarın sabah sunum var Taktik verin la patlamayak
Mantıklı Kanks Aferim 25 Ekim 2025 Sistem tamamlandı diyebiliriz. Kasaya temperli cam yapsam ve fan hızını düşürsem tam olacak. @Ckribrahim iyiki Kubilay hocayı önermişsin, 4 defa alışveriş yaptım ve son olarak Enermax Maxpro III 700W +80 aldım @SamiPRE @Ali Koç @Che_ @Jill Valentine @Edmond_Dantes @Ömer Murat KARACA
Sistem tamamlandı diyebiliriz. Kasaya temperli cam yapsam ve fan hızını düşürsem tam olacak. @Ckribrahim iyiki Kubilay hocayı önermişsin, 4 defa alışveriş yaptım ve son olarak Enermax Maxpro III 700W +80 aldım @SamiPRE @Ali Koç @Che_ @Jill Valentine @Edmond_Dantes @Ömer Murat KARACA
Mantıklı Kanks Aferim 18 Ekim 2025 @Che_'yi hâlâ anlamadım hiç cevap veya reaksiyon bırakmıyor ama PP'sinde ben varım. İlginç @Edmond_Dantes @SamiPRE
@Che_'yi hâlâ anlamadım hiç cevap veya reaksiyon bırakmıyor ama PP'sinde ben varım. İlginç @Edmond_Dantes @SamiPRE
Ben en son böyle diyip kendimi motive ettiğimde sunum sırasında +5 kere eü eü diyip rezil oldum öneririm

Reaksiyonlar: Yunus