Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

PC'de BT Çekim Gücü Arttırılabilir Mi?

Öyle bir ayar olduğunu zannetmiyorum, USB uzatıcı kablolar oluyor 30cm 50cm 1m diye gidiyor uzunlukları. Öyle bir uzatıcı ile BT adaptörünü bilgisayardan uzak bir konumda bulundurursan parazitler ve diğer negatif etkenler azalır.
  2. OrkunJJ

Yardım Superonline çalışanları hatası yüzünden düşük hız almak

Keşke o koparttığı esnada direkt olarak fotoğraf çekip düzeltmelerini isteseydin. Zaten yapamayız demişler, direkt olarak kurulumu reddedip gönderdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp yaşadığın durumu ve sorunu anlatıp başka bir kurulum ekibi yönlendirip sorunu çözmelerini isteyebilirdin. En...
  3. OrkunJJ

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

Razer kulaklığı servise yollama sürecini anlatıyım: 6 gün kargonun gittisi geldisi, 20 iş günü yani yaklaşık 3.5 hafta yapıyor. Toplam 30 gün etti. Gönderdiğim tarihin tam 1 ay sonrası ürün bana geri geldi. Hiçbir işlem yapılmamıştı evrak eksikliği fasa fiso 20 iş gününün sonuna kadar...
  4. OrkunJJ

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

Bedava verseler almam bu saatten sonra İtopya dan bir şey. Sadece ürün satıyorlar bakkal misali, süt aldın bozuk mu çıktı Sütaş ı ara diyor beni ilgilendirmez diyor o misal. Ürünü satarken yağlayabildikleri kadar, sattıktan sonra 0 ilgi alaka.
  5. OrkunJJ

Itopyanın iade süreçleri

İtopya eskisi gibi değil ya, satıldı mı acaba yabancı ülkelerden bir firmaya falan şüphelenmiyor değilim. Bende indirimden Razer Hammerhead Hyperspeed Pro kulakiçi kulaklık almıştım. Uygulamasından ANC nin seviyesini 7 nin üzerine çıkarınca ekolayzır Enchanced Bass da sesler patlıyor sanki...
  6. OrkunJJ

mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

Valla kimyasal kullanmayı gerek görmüyorum ya. Alt tarafı mouse pad zaten yani temiz olsa yeter. 3-5 senede bir yenisi alınacağı için kirlense de sıkıntı yok.
  7. OrkunJJ

mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

Beyaz sirkeli ıslak mendille güzelce silince eğer ki çok eski bir leke değilse veyahut yağ lekesi tarzında bir leke değilse bütün kiri pisliği lekeleri alıyor.
  8. OrkunJJ

Erkek parfüm önerisi

Frederic Patric denemeni öneririm. İşyerinde bir arkadaşım kullanıyordu, sürekli parfüm kokusunu baskın bir şekilde duyuyorum diye sormuştum nereden aldığını, bu şekilde keşfettiğim bir markadır. Shadow öneririm ama biraz ağırdır.
  9. OrkunJJ

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Monster'ın servis kalitesi 5 yıl öncesine göre rezalet halde. Bundan sonra bakım için göndermenizi önermiyorum. Bakımlarını kendiniz yapmanız çok daha doğru olur ve cihaza zarar verilmesini önlemiş olursunuz. Ben Abra A5 V12.1.1 kullanıcısıydım, sıfır kondisyonda gözüm gibi baktığım cihaz kendi...
  10. OrkunJJ

Native 1080P vs 1440P DLSS Açık Hangisini Tercih Ederdiniz ?

DLSS performansı 4090 da bile açsan görüntüyü native haline göre bozuyor. Performans opsiyonu 4060 için gerekli bence. 4060 üzerindeki kartlarda kalite modunda kullanılmalı. Kalite modu da performansa göre hissedilmeyecek oranda etkiliyor görüntüyü.
  11. OrkunJJ

Sistemi alıyorum özelleştirip 38.496 tutuyor.. mantıklı mı? tek tek toplasam bu fiyatla arasında 9.892,5 bu kadar fark var

Ramin RGB siz olanını almanı öneririm. Senin seçtiğinde Intel XMP diyor ama AMD işlemcin var o yüzden Expo destekli ram almalısın. Fiyat aşırı avantajlı değil ama iyi. Bu fiyat bandında 7700XT li ya da 4070 li sistemler var. Çoğunda i5 13400F ve 7500F işlemciler var. Bütçen kısıtlıysa sıvı...
  12. OrkunJJ

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Bu da iyi, bir yerde Xiaomi nin 34" ini gördüm 9.5K ya 180Hz falan diyordu onu da bir araştır 1732909880 İnternet üzeri satıldı zaten ama 1 taneydi herhalde stok. Ben atmıştım bu konuya ama 6K imiş fiyat ben 10K zannediyordum :D Gören bir arkadaş almış 1 saat içinde de mağaza stokları bitti.
  13. OrkunJJ

Ankara da bir tanıdığı gönderdim önünde sıra olmuşlar orda da bitmiş
  14. OrkunJJ

@yakupblt Bak google dan aratınca 10K gösteriyor. İndirimler başladığı gibi girdim ürüne 10K gördüm diye hatırlıyordum. Demekki fiyatını biraz daha indirdiler. Belki de hatalı fiyatlandırma da olabilir inşallah iptal olmaz
  15. OrkunJJ

Kanka acayip iyi olurdu bu arada tam o tarz bir şeye ihtiyacım vardı ya
  16. OrkunJJ

Ulan ne ballı adamsın hayrını göresin :D monitör ihtiyacım vardı 2K monitör arıyordum fiyatı 10bine düşmüş sandım 6bine düşmüş meğersem :D atacağıma direk satın alırdım
  17. OrkunJJ

İyi sistem, kasayı Vento yapıp alabilirsin. SSD yi de Kingston 1TB NV olanından da yapabilirsin bütçe varsa
  18. OrkunJJ

3050 li bi sistem vardı 13500 e onu atmadım galiba bekle bulursam atıcam
  19. OrkunJJ

Anında bitti çünkü, 6bine mi düşmüş o 10bine düşmüş diye görmüştüm ben şaka mı keşke alaydım atacağıma :D
  20. OrkunJJ

https://www.itopya.com/frekans-a6-intel-core-i3-13100f-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb_h27425 https://www.itopya.com/teknohayat-19-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nv_h27447...
Top Bottom