Neler Yeni

mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

Thadox

80+ Bronze
Vallaha bazısı alıp duşa sokup foşur foşur yıkıyor ama ben 2 yıldır ıslak mendil ile üzerine bastırmadan yüzeyel bir şekilde tozunu vs alıyorum zaten temiz de kullandığım için sorun olmuyor. Ek olarak nemli bez ile düz ve sert bir zeminde hafif bastırarak silebilirsin (sakın yumuşak zeminde bastırma mousepad esneme yapar). Bu ikisini yapıyorum hiç sorun yaşamadım ve tertemiz.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Volkan
Başlıkta gördüğünüz gibi mousepad nasıl temizlenir
Kullandığım mousepad https://www.hepsiburada.com/helixsu...uyumlu-xxl-90x40-cm-eborsisk-p-HBCV000050S1UD
BULAŞIK süngerini alıyorum elime foşur foşur yıkıyorum sabun ile yada şampo ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığım mousepad https://www.hepsiburada.com/helixsu...uyumlu-xxl-90x40-cm-eborsisk-p-HBCV000050S1UD
birde şofbeni açıyorum az ılık şekilde yıkıyorum

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha bazısı alıp duşa sokup foşur foşur yıkıyor ama ben 2 yıldır ıslak mendil ile üzerine bastırmadan yüzeyel bir şekilde tozunu vs alıyorum zaten temiz de kullandığım için sorun olmuyor. Ek olarak nemli bez ile düz ve sert bir zeminde hafif bastırarak silebilirsin (sakın yumuşak zeminde bastırma mousepad esneme yapar). Bu ikisini yapıyorum hiç sorun yaşamadım ve tertemiz.
Hocam valla benim kinin üstünde çay lekesi ve çikolata var :D kardeş ten ötürü

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
Orkun
Beyaz sirkeli ıslak mendille güzelce silince eğer ki çok eski bir leke değilse veyahut yağ lekesi tarzında bir leke değilse bütün kiri pisliği lekeleri alıyor.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kaan
Beyaz sirkeli ıslak mendille güzelce silince eğer ki çok eski bir leke değilse veyahut yağ lekesi tarzında bir leke değilse bütün kiri pisliği lekeleri alıyor.
Hocam stcok diye bi kimyasal var onla sildim banamısn demedi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
Orkun
Hocam stcok diye bi kimyasal var onla sildim banamısn demedi
Valla kimyasal kullanmayı gerek görmüyorum ya. Alt tarafı mouse pad zaten yani temiz olsa yeter.
3-5 senede bir yenisi alınacağı için kirlense de sıkıntı yok.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kaan
Valla kimyasal kullanmayı gerek görmüyorum ya. Alt tarafı mouse pad zaten yani temiz olsa yeter.
3-5 senede bir yenisi alınacağı için kirlense de sıkıntı yok.
haklısnda kimyasallar pek kullanılması tavsiye edilmiyor kullandıktan sonra herahangi bi durum olmadı 4 gün falan geçti aradan leke kaldı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Erdem
Önce süpürge ile tozunu alıyorum sonra yüzey temizleme havlusu ile siliyorum. Açıkçası üstünde bir şeyler yemiyorum ve sigara içmediğim için çok pislenmiyor. Foşur foşur temizleyeyim tertemiz olsun istiyorsan sabun ve beyaz sirkle ile de duşta temizlenebilir bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Ben süpürgenin fırçalı başlığını (Fırçalı başlıktan kastım zemin temizlemede kullandığımız değil, yuvarlak küçük olan) takıp süpürüyorum.

shaccho

80+
Direk çamaşır makinasına atıyorum 30 derece de 15 dakika mis gibi oluyor

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Kaan
Top Bottom