Arama sonuçları: *

1. mandog

Kyk İnternet Hızı...

Yurt boşken(millet bayram tatiline vs gittiyse) 150 mbps civarındayken yurt dolunca 6 7 mbpsye kadar düşüyor
  2. mandog

Wi-Fi Hız Problemi | Kabloluda sıkıntı yok

Modemin çipinden kaynaklı olabilir cihazların bluethoodu açıksa ondan dolayı olabişir telefonların wifi çipinden de olabilir birçok farklı neden olabilir
  3. mandog

Yardım Türknet saçmalığına bak ne yapmalıyım

Şikayet vardan yazın hızlıca dönüş yaparlar
  4. mandog

Yardım hızım 4 mp sabitli ve 1 ay oldu hala düzelmiyor düzeltmiyorlar

Bende aynı durumu yaşadım. Paketim 35 mpbs iken 16 sabit alıyordum. Defalarca müşteri hizmetlerine bağlandım ama sorunumu çözebilen olmamıştı. Daha sonrasında bi tane temsilci hızınız 16ya sabitlenmiş şimdi yükseltiyorum dedi ve sorunum çözüldü. Aylarca düzeltilemeyen sorun 3 dkda düzeltildi.
  5. mandog

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

Vodafone, tt, millenicom, netspeed kullandım. En kötüsü açık ara vodafone
  6. mandog

Türk telekom ev İnterneti ücretleri

3 4 kişilik aileler içinde günlük kullanımda yeterli.
  7. mandog

İnternette yavaşlama

TT kullanıyorum evet bugün başladı. Seçimden sonra düzelir umarım
  8. mandog

İnternette yavaşlama

OLdukça düşük download hızı alıyorum. Bu durum bana özel mi ülke genelinde mi böyle? Vpn açınca daha hızlı oluyor internet. Düşük olan normal internet hızlı olanda vpn ile hollandaya bağlandığımda aldığım internet
  9. mandog

Türkiyenin İnternet altyapı sorunu.

ilk döşendiği günlerde gittik 4 5 ay sonra hizmete geçer dediler önceki ayda altyapı çalışmaları şuan için ilerlemiyor müstakil evlere planlama yapılması da zor dendi. Mahallede apartman yok zaten herkesin evi müstakil
  10. mandog

Türkiyenin İnternet altyapı sorunu.

Bizim sokakta fiber var ama evlere dağıtımı yok. 8 9 aydır aynı şekilde duruyor. Sorarsan fiber her yere ulaştı
  11. mandog

En Kötü Modem Markaları Neler ?

Keenetic in ürünleri güzeldir bakabilirsiniz
  12. mandog

En Kötü Modem Markaları Neler ?

Vodafone milleni tt kullandık hepsinin de verdikleri modem kötü. İssden almak yerine 2 3 lira fazla verin kaliteli modem alın
  13. mandog

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

Bizim burada tüm mahallelerde fiber var ama sadece sokaktan geçiyor evlere dağıtım yok. Yaklaşık 1 yıl oldu hala bıraktıkları gibi duruyor. Soran olursa Her yere fiber altyapı çektiler
  14. mandog

Türknet yerine İSS önerisi.

Ne alırsan al taahhütlü al
  15. mandog

Yardım Dolandırıldık mı ? Dsmart

Polislik bir durum yok. Sözleşmeyi incelemeden imzalamışlar. Cayma hakkını kullanarak iptal ettirilebilir
  16. mandog

5 6 ay oldu tam hatırlamıyorum da yine piyasa fiyatından ciddi ucuzdu. 3 ay sonra fiyat uçuyordu. O yüzden iptal ettirdik
  17. mandog

İlk 3 ay indirimli sonra fiyat ciddi artıyor. Bize de gelmişlerdi imza atmadan önce sözleşmeyi inceledik bu durumu gördük sonra da iptal ettirdik
  18. mandog

Bu değerlerde oyunlarda düzensiz ping normal mi ?

Bluethooth açıksa ondan kaynaklı dalgalanma yapıyor olabilir. Ethernet kablosu modemin kutusnda olablir kontrol etmenizde fayda var
  19. mandog

İnternet bağlayacak yer yok yaptırılır mı?

O kısımları bilmiyorum pek. Bildiğim kadarıyla biz almadık gelen türk telekom ekiplerine durumu anlattık onlar kabloyu çekerken olması gerekenden daha uzun çektiler.
  20. mandog

İnternet bağlayacak yer yok yaptırılır mı?

Kendimiz yaptık. Zaten uygun girişler vardı kabloyu geçirdik sadece. Elektrikçiler yapabilir
Top Bottom