Modemin çipinden kaynaklı olabilir cihazların bluethoodu açıksa ondan dolayı olabişir telefonların wifi çipinden de olabilir birçok farklı neden olabilir
Bende aynı durumu yaşadım. Paketim 35 mpbs iken 16 sabit alıyordum. Defalarca müşteri hizmetlerine bağlandım ama sorunumu çözebilen olmamıştı. Daha sonrasında bi tane temsilci hızınız 16ya sabitlenmiş şimdi yükseltiyorum dedi ve sorunum çözüldü. Aylarca düzeltilemeyen sorun 3 dkda düzeltildi.
OLdukça düşük download hızı alıyorum. Bu durum bana özel mi ülke genelinde mi böyle? Vpn açınca daha hızlı oluyor internet. Düşük olan normal internet hızlı olanda vpn ile hollandaya bağlandığımda aldığım internet
ilk döşendiği günlerde gittik 4 5 ay sonra hizmete geçer dediler önceki ayda altyapı çalışmaları şuan için ilerlemiyor müstakil evlere planlama yapılması da zor dendi. Mahallede apartman yok zaten herkesin evi müstakil
Bizim burada tüm mahallelerde fiber var ama sadece sokaktan geçiyor evlere dağıtım yok. Yaklaşık 1 yıl oldu hala bıraktıkları gibi duruyor. Soran olursa Her yere fiber altyapı çektiler
O kısımları bilmiyorum pek. Bildiğim kadarıyla biz almadık gelen türk telekom ekiplerine durumu anlattık onlar kabloyu çekerken olması gerekenden daha uzun çektiler.