Arama sonuçları: *

1. H

Dershaneyi bırakarak iyi mi yaptım ?

sadece başlığı okuyarak iyi yapmışsın diyorum.
  2. H

83 obp 2k yı kaç bin geri atar

ilk 1k felan yapman gerek, 1k yapana sormak gerek nasıl yaptığını ama muhtemelen hiçbir eksiklikleri yoktur. çok zor bi hedef kolay gelsin
  3. H

83 obp 2k yı kaç bin geri atar

4. H

11.sınıfta dershaneye gidilir mi?

Hedefin çok yüksek değilse--> gidilmemeli Hedefin çok yüksekse--> gidilmemeli
  5. H

Biosem eksik bilgi mi veriyor?

Dr Biyoloji kamp ve soru bankasından gitmeni öneririm . TYT biyoloji yeni başlıyorsan bu gibi şeyler çok normal videoda anlatılmayan şeyleri görmen ... biyolojiden soğutur insanı bu zamanla kafanda oturacaktır. tyt biyoloji böyle malesef parça parça anlatılıyor.
  6. H

Biosem eksik bilgi mi veriyor?

bütün kanallar öyle . mesela x konusunu izlersin . x konusu ile ilgili teste geçersin hiç görmediğin bilgilere rastlarsın. bu tyt-ayt biyolojide çok başına gelicek olay. tavsiyem Dr Biyolojiden gitmen
  7. H

Diş Hekimliği Okunur Mu?

2 haftadır kendime bu soruyu soruyorum diş mi yazsam tip için mezuna mı kalsam diye baya bi araştırdım . yılda 2-3 kura yapılıyor ve onbinlerce insan kuraya katılıyor 200 kişi alıyor devlet sadece %1 ihtimalle devlete atanırsın klinik açsam desen heryer klinik doldu her sokağın sonunda dişci...
  8. H

Yks'de Derece Nasıl Yapabilirim?

8 saaatten fazla çalışmak gerek
  9. H

15bin sıralama ne yazılır

kodlama bilgisayara ilgin varsa, yapay zeka mühendisliği olabilir aslında TOBB,hacettepe,bahçeşehir,itü de var bahçeşehir yapay zeka mühendisliği 12k ile kapattı araştır istersen yazılım mühendisliğide olabilir en alaası bahçeşehir 5k ile kapatıyor... siber güvenlik mühendisliğide olabilir...
  10. H

Sıralama ne olur ...

400-450 k arası 2025 sınavı 2023ten zor, 2024ten kolaydı.
  11. H

Yks 2025 72 tyt 47 ayt kaç k gelir?

2024 de 15k yapan biri bunda 23-24k felan diye say
  12. H

EA girilen sınavda AYT Fen sallamak

ekosistem 2 tane cikiyo mantıkla yaparsin 1-2 tanede sansına çıkarsa yorum sorusu
  13. H

EA girilen sınavda AYT Fen sallamak

biyo sallama mantıkla yapılcak 3-4 soru cıkıyo
  14. H

2025 TYT Özetini Açıklıyorum

dün gece stresten 1 dakika bile uyuyamadım sabah kahve içerim dedim çok içtim sanırsam sınavda çok tuvaletim geldi kısacası binlerce saat çalıştım ama boşa gitti....
  15. H

YKS İÇİN UYKU DÜZENİ ÖNEMLİMİ SİZCE

okulun yoksa gece çalışmak iyi oluyor ya bizim evde gündüz baya ses oluyordu ben tüm planimi geceye atıyordum
  16. H

2026 yks için yaz programını nasıl yapabilirim

dershane kaydını geç olmadan sil. sana yaşanıcakları söyliyeyim saat 8 de okula gidiceksin saat 4te okulun biticek hop direkt dershaneye 3 saat ordan saat 8 de evde olucaksın . evin uzaksa bittin. açsın yemek yiyim diceksin 8.30 oldu saat yemekten sonra yorgunluk, ağırlık çökücek 1 saat...
  17. H

Hocadan Not İstedim Tersledi

gecirmez
  18. H

YKS SINAVINA HAZIRLANMAK

bitiremezsin bi cacık anlamazsın insanlar 1 yıl çalışıyor 30-40 saatte olcak iş değil . belki tek bir branşa odaklanırsan o hallolur
  19. H

YKS Sınavı Geldi Stresimi Nasıl Yenerim?

aman tytden vurmasınlarda
  20. H

Hasan kalyoncu vs polislik

polislik
Geri