60000 Bin lira sistem önerisi

Cayxe

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60000
Selamlar iyi forumlar. 60 bin lira bütçem var. Yaklasık 1 ay içerisinde toplamak istiyorum. Oyun ve yazılım odaklı bir bilgisayara ihtiyacım var. Mouse, klavye, kulaklık vb gibi hepsini 0 almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Gerekli mi bilmiyorum, oyun olarak genelde online oyunlar oynuyorum. Bazen 12 saate kadar açık kalabiliyor bilgisayar. Oyun oynadığım zamanda yaklaşık 6-7 saat yük altında kalabiliyor.

Son düzenleme:
Size tavsiyem sadece kasa için bu bütçeyi harcayın + 20 bin TL ile de yeterli ekipman için ayırın. Çünkü yapmak istediğiniz işlemler için işlemci gücü ve nvidia tarafı işinizi hızlandırır, size zaman kazandırır. Saniyeler bile olsa damlaya damlaya göl olur. Şahsi görüşüm ise artık 1080 P devrinin geride kaldığı, sistemlerin mümkünse 2K için toplanması kanaatindeyim. Tabii ki bütçe artırımı mümkünse.

Bütçe artırımı pek mümkün değil.

Selamlar iyi forumlar. 60 bin lira bütçem var. Yaklasık 1 ay içerisinde toplamak istiyorum. Oyun ve yazılım odaklı bir bilgisayara ihtiyacım var. Mouse, klavye, kulaklık vb gibi hepsini 0 almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Gerekli mi bilmiyorum, oyun olarak genelde online oyunlar oynuyorum. Bazen 12 saate kadar açık kalabiliyor bilgisayar. Oyun oynadığım zamanda yaklaşık 6-7 saat yük altında kalabiliyor.
hemen sipariş geç bir daha bulamazsınız bu fiyata

hemen sipariş geç bir daha bulamazsınız bu fiyata

5070 ile farkı nedir hocam? Hangisi önerilir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri