sanırsam yeniden başlatmanız gerek güç tuşuna basıp yeniden başlatırmısınızDostlar cloud 3 kulaklığım var ve önceden şarj ettiğim şekilde tekrar bağlıyorum ama olmuyor ne yapmam lazım
nasıl yani hocam kulaklıkta ki butona tıklayınca herhangi bir tepki vermiyorsanırsam yeniden başlatmanız gerek güç tuşuna basıp yeniden başlatırmısınız
şarj alıyor mu?nasıl yani hocam kulaklıkta ki butona tıklayınca herhangi bir tepki vermiyor
yok hocam almıyor sorun oşarj alıyor mu?
yeniden başlattıktan sonrada mı almıyoryok hocam almıyor sorun o
yeniden başlatma eğer kulaklıkta ki tuştan oluyorsa, yeniden de başlamıyoryeniden başlattıktan sonrada mı almıyor
güç tuşuna basılı tutunca oluyordu sanırımyeniden başlatma eğer kulaklıkta ki tuştan oluyorsa, yeniden de başlamıyor
hocam forumda birisi reset atıp düzeldiğini söylemiş yapabiyorsan dene.yok hocam denedim onu başka yöntem varsa onlarıda deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihaz direkt şarj almıyor
@ynsemreuzunhocam forumda birisi reset atıp düzeldiğini söylemiş yapabiyorsan dene.
Hocam malesef hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ürün ne kadar süredir sizde garantiye göndermekte fayda var gibi duruyorhocam forumda birisi reset atıp düzeldiğini söylemiş yapabiyorsan dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@ynsemreuzun
öyle yapacağım hocam çok olmadı alalı açıkcasıHocam malesef hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ürün ne kadar süredir sizde garantiye göndermekte fayda var gibi duruyor