🔥İndirim WraithEsports İyzico Kampanyası

Merhaba öncelikle teşekkürler bu konu için ben pek indirimleri takip eden biri değilim yararlı oldu.
Peki bunlara ek üstüne ilave indirim alabileceğim bir şey var mı?
yani hocam dediğim indirim kodu var conlife onuda kullanın onun dısında maalesef bir indirim yok suanlık

yani hocam dediğim indirim kodu var conlife onuda kullanın onun dısında maalesef bir indirim yok suanlık
peki hocam bilmediğimden bir şey daha sormak istiyorum %25 bayram indirimi ve ilk ödeme 500 tl iade ikisi aynı anda oluyor mu wraith de ?

peki hocam bilmediğimden bir şey daha sormak istiyorum %25 bayram indirimi ve ilk ödeme 500 tl iade ikisi aynı anda oluyor mu wraith de ?
hocam ilk alısverisiniz ise evet değilse sadece %25 indirim veriyor, siz ne almayı dusunuyorsunuz

w75 alırsanız +700 tl de site içi kupon veriyormuş.

Hocam bana kule tip soğutucu ve powersup lazm da bu kampanya ile nasıl yararlanabilirim ve hangi siteden almalıyım
gaminggenden. alabilirsiniz.

örneğin şu soğutucu'yu iyizco+parolapra ile alırsanız . 1500 civarı cashback gelir. gelen casbachk ile de psu alırsınız.

Evet hocam aynı anda oluyor ek olarakta %3 lük kod var işte %28 + 500 olarak düşünebilirsin.

Şunu aldım, üstüne de 1334 TL para aldım, lakin IYZICO denen mevzudan Istanbul kart'a parayı çekeyim diyorum ama SMS kodunu göndermiyor.

:peeposad: (EPIC'ten oyun alacağım)

Şunu aldım, üstüne de 1334 TL para aldım, lakin IYZICO denen mevzudan Istanbul kart'a parayı çekeyim diyorum ama SMS kodunu göndermiyor. :peeposad: (EPIC'ten oyun alacağım)

Hayırlı olsun hocam, bu açtığım konudan mı görüp aldınız yoksa daha önce mi :)

Hayırlı olsun hocam, bu açtığım konudan mı görüp aldınız yoksa daha önce mi :)
Alacak bi' şey bulamadım malum sitelerde, ihtiyacım olan şeyler yoktu, ben de eski zamanlarda PS 1-2'lerden beri bunlardan kullanmadığım için aldım.
Hiç teknik olarak alakam yok bu cihazlarla, paylaştığın linke gittim, yorumlar da iyiydi zaten ucuza geliyor diye yapıştırdım. :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri