Mardatone21
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
hocam scooter olarak suan bende activa s 125 ve spacy alpha 110 var ikisindende gayet memnunum istersen bi bakabilirsinSorun değil, scooter öneriniz varsa bakarım
hocam scooter olarak suan bende activa s 125 ve spacy alpha 110 var ikisindende gayet memnunum istersen bi bakabilirsinSorun değil, scooter öneriniz varsa bakarım
Bakabilirim sağol hocamhocam scooter olarak suan bende activa s 125 ve spacy alpha 110 var ikisindende gayet memnunum istersen bi bakabilirsin
Bütçemi aşıyor maalesef, bütçe 100k, ona uygun bi önerin varsa daha iyi olursym jet x alabilirsin taksitte var
Dio bakabilirsiniz hocam güzel motor dash'te sorun yaşayan arkadaşlarım oldu benim kuzen 80e almıştı 3-4 ay önce şimdi nasıldır fiyatları bilmiyorum 110 cc hem japon hem piyasası var bakabilirsinizBütçemi aşıyor maalesef, bütçe 100k, ona uygun bi önerin varsa daha iyi olur
Veya özellikli isterseniz Arora falan olabilir ama sorun çıkarma ihtimali var ben olsam dio dışı bakmazdim şuan fiyatı bilmiyorum sıfırınin amaBütçemi aşıyor maalesef, bütçe 100k, ona uygun bi önerin varsa daha iyi olur
Oha dionun fiyatlari ne öyle en son 80diBütçemi aşıyor maalesef, bütçe 100k, ona uygun bi önerin varsa daha iyi olur
evet, bütçemi aşmasa direkt dio alırım, sanırım dediğiniz gibi arora bakabilirim, malibu ve mojito olabilir belki, siz ne düşünürsünüzDio bakabilirsiniz hocam güzel motor dash'te sorun yaşayan arkadaşlarım oldu benim kuzen 80e almıştı 3-4 ay önce şimdi nasıldır fiyatları bilmiyorum 110 cc hem japon hem piyasası var bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya özellikli isterseniz Arora falan olabilir ama sorun çıkarma ihtimali var ben olsam dio dışı bakmazdim şuan fiyatı bilmiyorum sıfırınin ama
Oha dionun fiyatlari ne öyle en son 80di
Hocam Mondial strada vardı su soğutmali fiyatı ne olmuş bakayım bievet, bütçemi aşmasa direkt dio alırım, sanırım dediğiniz gibi arora bakabilirim, malibu ve mojito olabilir belki, siz ne düşünürsünüz
Sitesinde 91 gözüküyorHocam Mondial strada vardı su soğutmali fiyatı ne olmuş bakayım bi
Hocam valla Mondial Arora falan modellere bakabilirsiniz bir sürü model var sonuçta ben olsam şimdilik çok lazım değilse şimdi almaz yatırım yapar Kasım -aralik gibi fiyatlar düşünce alırdım ki öyle yapacağım, ama eğer şimdi lazımsa bu dediğiniz ikisinden birini alırdım belki karar size kalmış diğer modellere de bakabilirsinizevet, bütçemi aşmasa direkt dio alırım, sanırım dediğiniz gibi arora bakabilirim, malibu ve mojito olabilir belki, siz ne düşünürsünüz
Mondiale de bakabilirsiniz strada vardı arkadaşta güzel motor pcx gibiHocam valla Mondial Arora falan modellere bakabilirsiniz bir sürü model var sonuçta ben olsam şimdilik çok lazım değilse şimdi almaz yatırım yapar Kasım -aralik gibi fiyatlar düşünce alırdım ki öyle yapacağım, ama eğer şimdi lazımsa bu dediğiniz ikisinden birini alırdım belki karar size kalmış diğer modellere de bakabilirsiniz
Ağustosta almayı düşünüyom aslında, duruma göre 1 ay daha bekletip eylülde alabilirimHocam valla Mondial Arora falan modellere bakabilirsiniz bir sürü model var sonuçta ben olsam şimdilik çok lazım değilse şimdi almaz yatırım yapar Kasım -aralik gibi fiyatlar düşünce alırdım ki öyle yapacağım, ama eğer şimdi lazımsa bu dediğiniz ikisinden birini alırdım belki karar size kalmış diğer modellere de bakabilirsiniz
Mondiale de bakabilirsiniz strada vardı arkadaşta güzel motor pcx gibi
Sağolun düüşünceleriniz içinAğustosta almayı düşünüyom aslında, duruma göre 1 ay daha bekletip eylülde alabilirim
Aralık gibi dio falan düşebilir 24 sonu euro5 plusa geçecekleri için düşmüştü, dio vs. 80e düşmüştü, bu sene bu kadar düşer mi bilmiyorum ama Kasım Aralık falan gibi illa düşer, Eylül gibi fiyatlar çok düşmeyebilir yani sonuç olarak alacaksanız şimdi alın benceAğustosta almayı düşünüyom aslında, duruma göre 1 ay daha bekletip eylülde alabilirim
Sağolun düüşünceleriniz için
Duruma göre karar vereceğim, teşekkürlerAralık gibi dio falan düşebilir 24 sonu euro5 plusa geçecekleri için düşmüştü, dio vs. 80e düşmüştü, bu sene bu kadar düşer mi bilmiyorum ama Kasım Aralık falan gibi illa düşer, Eylül gibi fiyatlar çok düşmeyebilir yani sonuç olarak alacaksanız şimdi alın bence
Memnun musunuzRKS LTR 125 modelini yeni satın aldım yarın teslim alıcam. QJ Motor üretimi olup en kaliteli çin markası. Sıvı soğutmalı ve 14.5 Beygir güçlü bir motor.