2 stok yoktu başladıktan 15 dakika sonra bir arkadaş paylaştı incecuma gaming konusunda 3 stok kalmıştı en az 5-10 stok vardıOnun 2 stoğu vardı. Normalde hayatta o fiyata vermezler. Muhtemelen kartlar iade ve son kullanıcının fark edemeyeceği sorunları vardır.
Gören yapıştırmış demek hocam. Ben de 2 stok zaten diyorum hemen biter. 10 stok filan hemen süpürmüşler. Tabi 50 bine 5070ti sistem sonuçta.2 stok yoktu başladıktan 15 dakika sonra bir arkadaş paylaştı incecuma gaming konusunda 3 stok kalmıştı en az 5-10 stok vardı
iade ürün olabilir ama sorunlu sistem satma ihtimalleri çok düşük
Ben de 10 dakika sonra falan gördüm, stokta var görünüyordu ama aldırmadı maalesef.2 stok yoktu başladıktan 15 dakika sonra bir arkadaş paylaştı incecuma gaming konusunda 3 stok kalmıştı en az 5-10 stok vardı
iade ürün olabilir ama sorunlu sistem satma ihtimalleri çok düşük
15 stok vardı başlangıçta hemen 2 ye düştü, sonra bitti ama ana sayfada 2 stok göstermeye devam etti arayüz.Gören yapıştırmış demek hocam. Ben de 2 stok zaten diyorum hemen biter. 10 stok filan hemen süpürmüşler. Tabi 50 bine 5070ti sistem sonuçta.
bir tarafta asgari ücret ve en düşük emekli maaşıyla tok kalmaya çalışanlar, bir tarafta dakikalar içinde 50 bin tl harcayanlar.Hocam onun gibi sistemler çok nadir gelir. Ki zaten dakikalar içinde bitti.
dün parça kalitesi aynı olmasa da 50k ya 5070ti vardı
incehesap ara ara yapıyor evet güzel sistem buda güzeldi bence son cuma günü indirimleri en iyisiydi 2025 yılınınGeçen yılda 4080S sistem vardı bu şekilde. Yılda 1 2 sistem yapıyor galiba kime denk gelirse kim kaparsa artık
incehesap ara ara yapıyor evet güzel sistem buda güzeldi bence son cuma günü indirimleri en iyisiydi 2025 yılının
Hocam 50k 5070ti islemci alsan birde kasa zaten 50k oluyor nasıldıkidün parça kalitesi aynı olmasa da 50k ya 5070ti vardı
diğer parçalar ağırlıklı giriş segmentti yine de ortalama parçaların ederi 58k idi işlemci fiyatı kadar indirim vardı eskiden bu indirimler normaldi hatta daha iyisini istiyordukHocam 50k 5070ti islemci alsan birde kasa zaten 50k oluyor nasıldıki
diğer parçalar ağırlıklı giriş segmentti yine de ortalama parçaların ederi 58k idi işlemci fiyatı kadar indirim vardı eskiden bu indirimler normaldi hatta daha iyisini istiyorduk![]()