🔥İndirim 9070 XT + 7600 Hazır Sistem 49 Bin TL

En azından işlemcisi 9600x olsaymış cidden yazık 49kya. Ram 5600/36 16gb. Soğutucu yetersiz. Anakart taban seviye.

Onun 2 stoğu vardı. Normalde hayatta o fiyata vermezler. Muhtemelen kartlar iade ve son kullanıcının fark edemeyeceği sorunları vardır.
2 stok yoktu başladıktan 15 dakika sonra bir arkadaş paylaştı incecuma gaming konusunda 3 stok kalmıştı en az 5-10 stok vardı
iade ürün olabilir ama sorunlu sistem satma ihtimalleri çok düşük

2 stok yoktu başladıktan 15 dakika sonra bir arkadaş paylaştı incecuma gaming konusunda 3 stok kalmıştı en az 5-10 stok vardı
Gören yapıştırmış demek hocam. Ben de 2 stok zaten diyorum hemen biter. 10 stok filan hemen süpürmüşler. Tabi 50 bine 5070ti sistem sonuçta.

Ben de 10 dakika sonra falan gördüm, stokta var görünüyordu ama aldırmadı maalesef.

Gören yapıştırmış demek hocam. Ben de 2 stok zaten diyorum hemen biter. 10 stok filan hemen süpürmüşler. Tabi 50 bine 5070ti sistem sonuçta.
15 stok vardı başlangıçta hemen 2 ye düştü, sonra bitti ama ana sayfada 2 stok göstermeye devam etti arayüz.

Hocam 50k 5070ti islemci alsan birde kasa zaten 50k oluyor nasıldıki
diğer parçalar ağırlıklı giriş segmentti yine de ortalama parçaların ederi 58k idi işlemci fiyatı kadar indirim vardı eskiden bu indirimler normaldi hatta daha iyisini istiyorduk :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri