Valorant mı daha basit cs2 mi

Valorant mı daha basit cs2 mi

• Valorant

• Cs2

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
valorantin smurf muhabbeti yuzunden silver ve gold elolarda sorun yaratabilir fakat plata ciktiginda oyunu kavramis oluyorsun aimin biraz iyiyse onune cikani vuruyorsun

cs yi en son go zamaninda oynamistim arada sirada lego girip egleniyorum onun disinda kasalarda sansimi deniyorum fakat go zamaninda normal bir oyundu hala da oyledir diye dusunuyorum

kisacasi ikiside ayni zorlukta denebilir ekstrem bir oyuncu ile karsilasilmadiginda.

Valorant aim olarak daha basit ama yetenek işin içine girerse doğru kullanmak önemli doğru anlarda kullanılmalı nasıl kullanılacağını bilmeli bu biraz zorlayabilir onun dışında cs de hile sorunu çözülse bende cs ye geçerim

bu oy verenler neye göre veriyor merak ediyorum. valo da aim önemli değil . doğru oynamayla senden iyi oyuncuları bile ezip geçebilrsn.

Valorant aim konusunda csnin 10 kat basitliğinde ama valorantta da zaman kollaman lazım yetenekler için.

Valo daha basit, CS de tek başına takımı taşımak daha zor valorantta daha kolay.

Gerçekten turkiyede bir okuduğunu anlamama olayi var . Konu sahibi hangi oyun daha basit diye sormuş. Gelen cs zor diyor . Biraz objektif olun . İkisi de aim oyunu ama valoda yetenek farkı var . Valoda oynarken karşı tarafın yeteneklerini dusuneceksin . Nasıl oynarlar onu düşüneceksin. Ultisi var mi onu düşün. Sürekli strateji yapıyorsun. Cs de bu kadar düşünerek oynuyonuz mu merak ediyorum .

Valorantta adam vurmak kesinlikle daha basit ama ortaya ajan yetenekleri girince işler tersine dönüyor tüm oyunu okuman gerekiyor cs go’da 20 vuruyosam valoda 30 vuruyorum ama valorant daha zor geliyor

Valorantın aim mekaniği gereksiz basit ilk oynadığım derecesiz maçta 25 kill aldım ama oyunu zorlaştıran ajan yetenekleri onun dışında aşırı basit bir oyun valo

Cs2 de oyun taşımak çok daha zor çünkü sadece aim var valoda ise yeteneklerin ile karşı takımla 5vs1 bile atabilirsin eğer kullanmayı biliyorsan heroyu ,ama cs2 öyle bişi yok eşit şartlarda oynuyorsun tüm oyunu

Cs daha basit her şey belli valorant öyle değil aim tutturmak taktiksel oynamak adamın ne hamle yapabileceğini düşünmek her insan yapamıyor bunu

CS 2 basit tabii eskiden aliskanlikta var valo oynayan CS de iyi oynayamaz ama CS yi iyi oynayan az çabayla valo da iyi oynar çünkü valorant oynayan CS nin aimine alısamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri