Öneri 10000₺+ Bütçeye Ekipman Önerisi Yapar mısınız?

Swerv

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
Bütçe duruma göre esneyebilir.

merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemek istiyorum aktif olan kullandığım ekipmanlar :
steelseries apex pro tkl (eski versiyonu)
logitech superlight (orta tekerleği bozulduğu için değiştirmek istiyorum.)
steelseries qck rgb xl mousepad (90x40 diye hatırlıyorum boyutunu.)

wraith sitesinden alışveriş yapmayı düşündüm.

sistem özelliklerim : ryzen 5 5600x b550m ddr4 3200mhz cl16 4x8=32 gb ram RTX 4060 (Yazma amacım bazı ürünler 8000hz olacağı için sistemim destekler mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bunu öğrenmek.)

klavye olarak wraith w75 düşündüm, tkl bi klavye istiyorum mini olmasın. (mümkünse bilek desteği olsun.)
mouse olarak logitechden memnunum aslında, superlight 2 yi düşündüm ara sıra indirime giriyor o zaman yakalayıp almak mantıklı olabilir.

mousepad olarak aklımda hiç bir fikir yok. hem control hem speed bir mousepad istiyorum, mümkünse 90x40 mousepad olabilir, ama olmazsa geniş bir sadece mouse koyabileceğim mousepad'de olabilir.

Bütçe duruma göre esneyebilir.

merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemek istiyorum aktif olan kullandığım ekipmanlar :
steelseries apex pro tkl (eski versiyonu)
logitech superlight (orta tekerleği bozulduğu için değiştirmek istiyorum.)
steelseries qck rgb xl mousepad (90x40 diye hatırlıyorum boyutunu.)

wraith sitesinden alışveriş yapmayı düşündüm.

sistem özelliklerim : ryzen 5 5600x b550m ddr4 3200mhz cl16 4x8=32 gb ram RTX 4060 (Yazma amacım bazı ürünler 8000hz olacağı için sistemim destekler mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bunu öğrenmek.)

klavye olarak wraith w75 düşündüm, tkl bi klavye istiyorum mini olmasın. (mümkünse bilek desteği olsun.)
mouse olarak logitechden memnunum aslında, superlight 2 yi düşündüm ara sıra indirime giriyor o zaman yakalayıp almak mantıklı olabilir.

mousepad olarak aklımda hiç bir fikir yok. hem control hem speed bir mousepad istiyorum, mümkünse 90x40 mousepad olabilir, ama olmazsa geniş bir sadece mouse koyabileceğim mousepad'de olabilir.

İyzico felan doğru degerlendirip güzel şeyler çıkar klavye manyetik tercih edebilirsin

manyetik klavye istiyorum
Havitin yeni KB904 mü ne klavyesi var onu alabilirsin 8k hz manyetik switch Hot swap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence çok fp klavye başka sitelerde daha uyguna bulabilirsin ayriyeten combatry indirim kodu ile yanlış hatırlamıyorsam %15 indirim var

mouse pad olarakda

İstediğin deseni seçersin

Kullanıyorum memnunum

mouse olarak da scyrox v6 kullanıyorum güzel mouse tavsiye edebilirim

Aynı özellikler şekil olarak hangisi uygun olursa alabilirsin

Toplam 6000 tl falan tutuyo mouse iyzico ile klavyeyi de combatry codu ile daha uyguna alabilirsin

Son düzenleme:
Havitin yeni KB904 mü ne klavyesi var onu alabilirsin 8k hz manyetik switch Hot swap

Bence çok fp klavye başka sitelerde daha uyguna bulabilirsin ayriyeten combatry indirim kodu ile yanlış hatırlamıyorsam %15 indirim var

mouse pad olarakda

İstediğin deseni seçersin

Kullanıyorum memnunum

mouse olarak da scyrox v6 kullanıyorum güzel mouse tavsiye edebilirim

Aynı özellikler şekil olarak hangisi uygun olursa alabilirsin

Toplam 6000 tl falan tutuyo mouse iyzico ile klavyeyi de combatry codu ile daha uyguna alabilirsin
iyzicodan henüz 18'e ay olarak girmediğim için yararlanamıyorum.

mousepad olarak wraith mousepadleri düşünüyorum premium bir ürün bakıyorum.
klavye ilgimi çekmedi.
mouse önerileri gayet güzel duruyor. Düşüneceğim.

iyzicodan henüz 18'e ay olarak girmediğim için yararlanamıyorum.

mousepad olarak wraith mousepadleri düşünüyorum premium bir ürün bakıyorum.
klavye ilgimi çekmedi.
mouse önerileri gayet güzel duruyor. Düşüneceğim.
tabii ki ben öneri yaptım karar senin umarım gönlünce istediğin ekipmanları alırsın

Wraith üzerinde böyle bir şey var güzel duruyor bakabilirsin

Beyaz almamanı tavsiye ederim çok kir tutuyor

tabii ki ben öneri yaptım karar senin umarım gönlünce istediğin ekipmanları alırsın

Wraith üzerinde böyle bir şey var güzel duruyor bakabilirsin

Beyaz almamanı tavsiye ederim çok kir tutuyor
vallahi bende o mousepadi düşündüm, çok güzel tasarımı fakat ben ona 2 hafta gözüm gibi bakar sonra kirlenmeye terk ederim 😅

vallahi bende o mousepadi düşündüm, çok güzel tasarımı fakat ben ona 2 hafta gözüm gibi bakar sonra kirlenmeye terk ederim 😅
Bir mousepad'e de 1.5k verilmez ya, dediğin gibi 1 - 2 hafta sonra leş gibi oluyor.
Bir kaç öneri yapıyorum hemen..

Mchose ace 60 pro 2100 civarı fiyatı o güzel manyetik 8k hz kablolu %60 klavye iyi gider Hall efect falanda var güzel baya
mini klavye istemiyorum

Bir mousepad'e de 1.5k verilmez ya, dediğin gibi 1 - 2 hafta sonra leş gibi oluyor.
Bir kaç öneri yapıyorum hemen..
veririm ya problem değil önce ki mousepade 500 tl vermiştim 5 sene kullandım o zamanlarda çok paraydı 2020 de

mini klavye istemiyorum
Manyetiklerin sanırım bir çoğu %60 8k hz falan yine bir araştır ben geçen bulamadım çünkü bende büyük klavye seviyorum normalde.

MOUSEPAD
KLAVYE
MOUSE

Mousepad'i çoğu oyuncu kullanıyor, eski fiyatlarındayken çok iyiydi ( 500 - 800 arası ), şuan 1k olmuş, belki yine alınabilir. Bütçenize bağlı.

Klavyeyi geçen haftalarda Abdullah abi inceledi, burada incelemesi mevcut, Rampage diyip bakmamazlık yapmayın bence, özellikleri falan son derece iyi.

Mouse olarak farklı ürünlere bakmanızı da öneririm fakat ben mayısın başından beri kullanıyorum, pil harici hiçbir sorun yaşamadım. Yazılımı kötü gözüküyor fakat çok ihtiyacınız yok, 3950 Sensör ( en yeni sensör ) ve 8K Hz desteği var. Skatez ve Grip Tape de geliyor kutu içerisinde. En ufak sorunda Garantiye yollarsınız, fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Durumuna göre yeni mouse bile yolluyorlar ( daha önce farklı modelde yaşadım ).
Pilde de şöyle bir isyanım var, 2 - 2.5 gün gidiyor 4K Hz'de. EMS7AR ( şuan eternal fire takımında oynuyor ) isimli türk esporcuya sorduğumda 4k hz kullanırken 3 - 4 gün gidiyor demişti. Kullanıma bağlı tamamen.

MOUSEPAD
KLAVYE
MOUSE

Mousepad'i çoğu oyuncu kullanıyor, eski fiyatlarındayken çok iyiydi ( 500 - 800 arası ), şuan 1k olmuş, belki yine alınabilir. Bütçenize bağlı.

Klavyeyi geçen haftalarda Abdullah abi inceledi, burada incelemesi mevcut, Rampage diyip bakmamazlık yapmayın bence, özellikleri falan son derece iyi.

Mouse olarak farklı ürünlere bakmanızı da öneririm fakat ben mayısın başından beri kullanıyorum, pil harici hiçbir sorun yaşamadım. Yazılımı kötü gözüküyor fakat çok ihtiyacınız yok, 3950 Sensör ( en yeni sensör ) ve 8K Hz desteği var. Skatez ve Grip Tape de geliyor kutu içerisinde. En ufak sorunda Garantiye yollarsınız, fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Durumuna göre yeni mouse bile yolluyorlar ( daha önce farklı modelde yaşadım ).
Pilde de şöyle bir isyanım var, 2 - 2.5 gün gidiyor 4K Hz'de. EMS7AR ( şuan eternal fire takımında oynuyor ) isimli türk esporcuya sorduğumda 4k hz kullanırken 3 - 4 gün gidiyor demişti. Kullanıma bağlı tamamen.
Hocam mouse olarak scyrox V6 yada V8 daha ucuza geliyor iyzico ile falan neden rampage alsın ki mesela?

MOUSEPAD
KLAVYE
MOUSE

Kendim scyrox V8 kullanıyorum aldığından beri 8k hz de kullanıyorum 2 3 defa anca şarj ettim ürünü alalı 2 3 ay oldu üstelik.

Geri