İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

Knk ios denemek istiyorum aslında ya. Gece performansı harbi kötü mü? (Hem kullanımı kolay bence)
Ben uzun yıllardır iOS kullanıyorum hayatımda android kullanmadım diyebilirim. Önceki telefon 13 dü 16e her konuda daha ön planda yalnız çok aşırı karanlık bir ortamda 13 daha iyi performans sunuyor diyebilirim. Bir kaç örnek fotoğraf ekleyecektim ama sitede problem oluyor düzelirse yüklerim.

Ben uzun yıllardır iOS kullanıyorum hayatımda android kullanmadım diyebilirim. Önceki telefon 13 dü 16e her konuda daha ön planda yalnız çok aşırı karanlık bir ortamda 13 daha iyi performans sunuyor diyebilirim. Bir kaç örnek fotoğraf ekleyecektim ama sitede problem oluyor düzelirse yüklerim.
knk illaki biraz ışık olsa mesela bir mekanda çok mu kötü çeker?

Arkadaşlar
yaz tatilinde telefon alacağımda bütçem 40k. Bu üç telefon arasında kaldım 16e kamerası gayet iyi fakat gece çekimleri iyi diyorlar. Xiaominin leica lensleri dikkat çekici fakat yazılımı gerçekten kötü. Samsung gerçekten çoğu konuda başarılı. Fakat İOS deneyimlemek istiyorum şu anki telefonum zaten acayip kötü bir telefon kendisi Redmi 10C sizce iphone 16e alınır mı? 8. sınıfa geçeceğim lise sonuna kadar kullanmam gerek (HZ umrumda bile olmaz arkadaşlar.)
Yıllardır iphone kullanıyorum şu anda elimde iphone 13 var yeni telefon alsam kesinlikle s25 alırdım ve her zaman iosu destekleyen taraftaydım

knk illaki biraz ışık olsa mesela bir mekanda çok mu kötü çeker?
Daha iyi performans sunabiliyor dedim kötü çekiyor demedim. Diğer iphone modelleriyle karşılaştırıyorlar benzer sonuçlar verdiklerini görebilirsin. 16e nin sensörü biraz daha küçük o yüzden çok karanlık ortamda daha az ışık topluyor.

Ekler

• IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    223.2 KB · Hit: 47
  • IMG_0275.webp
    IMG_0275.webp
    201.3 KB · Hit: 50
  • IMG_0274.webp
    IMG_0274.webp
    189.2 KB · Hit: 49
Hocam birkaç sürümde sıkıntı olabiliyor ama o da çok nadir sorunlar. Daha geçen hafta bile birsürü kişi forumda Samsung un yeni yazılımında batarya ve ısınma sorunları yaşadı ama kimse Samsung un yazılımı kötü demedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yd cihaz bir seçenek ise 30k civarına server kayıtlı xiaomi 15 öneririm ama onunda dışında Samsung s25 iyi bir seçenek.
knk yd de 8 ay kullanılıyodu dimi
yd cihazlarla hiç bilgim yokda

Daha iyi performans sunabiliyor dedim kötü çekiyor demedim. Diğer iphone modelleriyle karşılaştırıyorlar benzer sonuçlar verdiklerini görebilirsin. 16e nin sensörü biraz daha küçük o yüzden çok karanlık ortamda daha az ışık topluyor.
Hocam aslında baya iyi duruyor ya top 2 ye girer açıkcası daha sıcak tonlarda veriyor renkleri sanki.

Evet normalde senede 8 ay tek kullanabiliyorsun ama xiaomi 15 modelde server kayıt bulunuyor, böylece sıktısız birşekilde kullanabiliyorsun.

5 yıl götürür mü peki hocam. Yani tüm yıl kullanabiliyorsun.
Evet tüm yıl kullanabilirsiniz. 5 yıla ne olacağı belli olmaz ama telefona iyi bakarsanız götürür hocam.

Samsung S25

Hocam aslında baya iyi duruyor ya top 2 ye girer açıkcası daha sıcak tonlarda veriyor renkleri sanki.
Evet tonları biraz daha sıcak veriyor. 16e nin ön kamera birebir 16 ile aynı arka kamerada biraz farklılıklar var ama performansı güzel. Eğer aşırı kamerayla işi olan biri değilsen çok takılmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,156
Üyeler
183,227
Son üye
cwenp
Geri