Samsung mu Xiaomi mi ?

değerlendireceğim hocam sağ olun. Isınma şarj çabuk bitmesi falan diyorlar ondan pek sıcak bakmıyordum o cihaza
poco x6 proda o sıkıntılar vardı hocam bunda büyütülmüş likit soğuta var ne ısınıyor ne şarjı bitiyor 90w adaptörü var hocam bitse bile 20dk da doluyor

poco x6 proda o sıkıntılar vardı hocam bunda büyütülmüş likit soğuta var ne ısınıyor ne şarjı bitiyor 90w adaptörü var hocam bitse bile 20dk da doluyor
1 saatte dolan samsungdan sonra ilaç gibi resmen. Araştırıyorum teşekkürler

daha önce 5 arkadaş birlikte xiaomi kullanıyorduk reklamlar ve yazılım sorunları hepimizi bezdirdi istersen sağlam olsun ben asla xiaomi kullanmam bu yüzden samsung yada iphone diyorum.

daha önce 5 arkadaş birlikte xiaomi kullanıyorduk reklamlar ve yazılım sorunları hepimizi bezdirdi istersen sağlam olsun ben asla xiaomi kullanmam bu yüzden samsung yada iphone diyorum.
doğrudur bir şey diyemem teşekkürler..

Alınabilicek en iyi seçenekler server kayıtlı xiaomi 14t pro yada s24fe diğerleri 5 para etmez

Redmi note 14pro 5g mi Samsung a55 - a56 mı ? Şuan redmi note 8pro kullanıyorum 4 yıl oldu kaç defa düşürdüm saatlerce oyun oynadım memnum kaldım taş gibi arkadaş oldu bana. Redmiden devam etsem mi Samsunga mı geçsem sizce ?

(Samsung adaptör kılıf vermiyor ve ekran gövde oranını hiç sevmiyorum)
Note değilde X serisi alsan çok daha iyi olur bence hyperos herşeyi değiştiriyor çok güzel bir os X6 pro kullanıyorum sorun falan varsa alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri