bilgisayariniz iyiyse gozle gorulur birsey olacagini sanmiyorum vds amacli kullandigimiz bilgisayarda denedigimizde gozle gorulur birsey goremedik.Epic Games de böyle bir program keşfettim işe yararmı Alıntıyı görüntüle
sistem rx570 8vram i5 9400f 16 gb rambilgisayariniz iyiyse gozle gorulur birsey olacagini sanmiyorum vds amacli kullandigimiz bilgisayarda denedigimizde gozle gorulur birsey goremedik.
bu sistemde artış olurmu hocam bazı oyunlarda drop oluyordusistem rx570 8vram i5 9400f 16 gb ram
denemekten zarar gelmez fakat cok artacagini dusunmuyorumsistem rx570 8vram i5 9400f 16 gb ram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu sistemde artış olurmu hocam bazı oyunlarda drop oluyordu
Yani ben olsam kullanmazdım ama sistemin düşükse kullanabilirsin benim sistemim RTX 4050.Epic Games de böyle bir program keşfettim işe yararmı Alıntıyı görüntüle
sorulmusmu sizin sisteminiz burda??Yani ben olsam kullanmazdım ama sistemin düşükse kullanabilirsin benim sistemim RTX 4050.
Niye konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletiyosun kisorulmusmu sizin sisteminiz burda??
Mesaj kasmak icin bos yorum atma kardesimsorulmusmu sizin sisteminiz burda??
sırf karsıdaki arkadası kucuk dusurmek için yazmıssın kimse sormamıs sana burda sistemini sence mesaj kasmayada ihtiyacım varmı bu kadar gereksiz birşeyi neden yapyımNiye konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletiyosun ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj kasmak icin bos yorum atma kardesim
tamam kardesim en iyisi benim sistemim aynen arkadası kücük düsürmek icn yazdım hadi bb, bi kere 25.000 liralık bilgisayarın neyiyle hava atayımsırf karsıdaki arkadası kucuk dusurmek için yazmıssın kimse sormamıs sana burda sistemini sence mesaj kasmayada ihtiyacım varmı bu kadar gereksiz birşeyi neden yapyım![]()
Kusura bakmayında böyle yaparak forumu kirletiyorsunuz işinize bakın laf çıkarmayın boş yere.sırf karsıdaki arkadası kucuk dusurmek için yazmıssın kimse sormamıs sana burda sistemini sence mesaj kasmayada ihtiyacım varmı bu kadar gereksiz birşeyi neden yapyım![]()