❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Indirimi yanlislikla bu girmis usta djjdjdjdjdj
Muhtemelen öyle oldu anlamadım konuya saniyede 8 mesaj düşüyor bir de bana patlıyor adam hayır forumda dertli oldugum insanlar vardı da bu kim onu bile bilmiyorum niye ben onu bilmiyorum

Nediyo kanka bana bi kupon bile vermediler mkskfjfj
Kupon 1 iş gunu icinde sms olarak herkese gidecekmis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thh basvurumu yaptim

Ekler

• Screenshot_20250604-154052_Drive.webp
    Screenshot_20250604-154052_Drive.webp
    70.1 KB · Hit: 171
Şikayetvara vs her yere baktım, cevapsız bırakıyorlar. Üyelik veya satış sözleşmesinde bununla ilgili bir madde var mı?

Muhtemelen öyle oldu anlamadım konuya saniyede 8 mesaj düşüyor bir de bana patlıyor adam hayır forumda dertli oldugum insanlar vardı da bu kim onu bile bilmiyorum niye ben onu bilmiyorum
thh gerçekten başvuracaksan şunu bilmelisin ki karşı taraf ürünün inanılmaz aşırı düşük fiyata yanlışlıkla sattıklarını vs söyleyecekler o yüzden ona göre bir şey yazman gerekiyor. yani ürünün gerçekte fiyatı şu indirimi halinde şuna düştü yüzde bilmem kaç indirime tekabul ediyor bu yüzden belirgin bir fiyat hatası yoktur gibisinden şikayet açman lazım

Kupon 1 iş gunu icinde sms olarak herkese gidecekmis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thh basvurumu yaptim
Herkese gitmez hocam böyle bir sistem yok.

Tek tek özellikle isteyene veriliyor. Harici herkese tanımlama diye bir şey yok

THH'ye başvuranlar bu kısmı başvurunuza ekleyin.
Bu durum, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda güvence altına alınan temel haklarım ve Tüketici Hakları kapsamında değerlendirilmesini talep ediyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 172. Maddesi'ne göre, "Devlet, tüketicileri koruyucu ve aydınlatıcı tedbirler alır." Ayrıca, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'un 6. Maddesi uyarınca "satıcı ve sağlayıcı, tüketiciye taahhüt ettiği mal veya hizmeti sağlamakla yükümlüdür."
Ürün bedelini ödediğim ve satın alma işlemini gerçekleştirdiğim halde siparişimin tek taraflı iptal edilmesi, yukarıdaki maddelere aykırı bir durum teşkil etmektedir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri