❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kral sorunun mu var? THH konusunda daha bilgili birileri de destekler belki diye mesaj atıyorum sana giren cıkan ne anlamadım ama hepsiburada calısanı mısın
bana giren çıkan yokta sana giren çoktan girmiş herhalde her sayfa da aynı mesajını görüyorum

Benimkide iptal edildi müşteri hizmetleriyle görüştüm.Siparişim Bilgim olmadan iptal edildiği için talep oluşturdular siparişimi 23.599 liradan satın almak istediğime dair.Müşteri temsilcisi yüzde 80 ihtimalle kabul olur dedi.

bana giren çıkan yokta sana giren çoktan girmiş herhalde her sayfa da aynı mesajını görüyorum
2 tane THH mesajı attım sadece birisi adama cevap içerlemişsin veya benle bir derdin var ama ben seni tanımıyorum. Üzüldüm

Benimkide iptal edildi müşteri hizmetleriyle görüştüm.Siparişim Bilgim olmadan iptal edildiği için talep oluşturdular siparişimi 23.599 liradan satın almak istediğime dair.Müşteri temsilcisi yüzde 80 ihtimalle kabul olur dedi.
Öyle olursa iptal olan herkese hak doğar, muhtemelen izin vermezler.

Arama yolu ile mi ulaştın?

İptal oldu benim

ne yazdın hocam mhye

bunun dosya bedeli olmadığına adım kadar eminim. bilirkişi tarifesine bakıyorsun. şikayet etsen bile bilirkişi görüşü istenilecek bir durum yok
Edit: ben şikayet etmiyeceğim orası ayrı ama şikayet etmek isteyen etsin muhtemelen uğraştığınızla kalırsınız
hocam resimden bağımsız fiyat hatalarında da bilirkişi görüşü alınabiliyor.

Kral sorunun mu var? THH konusunda daha bilgili birileri de destekler belki diye mesaj atıyorum sana giren cıkan ne anlamadım ama hepsiburada calısanı mısın
Indirimi yanlislikla bu girmis usta djjdjdjdjdj

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri