falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 359
arkadaş sadece oyun kesitini atıp heyecanını paylaşmış neden bu kadar agresif karşıladınız 
DostumBenim vurup vuramam ile alakası ne?
1.Smoke atılması timing olmuş.
2.Adama vurmadan önce crossun adama çok yakın ssg de ziplayinca crossun fazla uzağına gitmiyor hatta bazen crossun tam olduğu noktaya gittigide oluyor buda sans işi.
3.Adami gormediysen niye oraya sıktın?
sniperda cross olmadığını bende biliyorum ama tam orta noktada cross olduğunu hayal edersen adam o hayali cross a çok yakın.Dostum
- Farkıdnaysan Zaten Rasgele Sıkıyoruym Olayı O Zaten Rasgele Vurmam
- Cross Yok Sniper'da Olasada Zaten Rasgele Sıktım
- Sonuç : Rasgele Sıkmam ?
bahsettiğim maçı görsen bana hile derdin dostum 1v5 atıp sağ kalmam bile garipti. keşke klip alsaydım ne demek istediğimi daha iyi anlardın1V5 Ace Atarsın Ne Var Onda Bende Allah Bilir Kaç Tane Atmışımdır Flash İle Adam Öldürdüğüm Bile Var Fotorafı Duruyor Steamde Olay Mistik Olması Zaten
Bende Anlamadım Ki Normal Birşeyde Paylaşmadım İnsanlar Şanşını Sorguluyorarkadaş sadece oyun kesitini atıp heyecanını paylaşmış neden bu kadar agresif karşıladınız![]()
Kanka Sence Ben O An Onu Tahmin Mi Ediyorumsniperda cross olmadığını bende biliyorum ama tam orta noktada cross olduğunu hayal edersen adam o hayali cross a çok yakın.
Doğrudur Olay Kliplerde Zatenbahsettiğim maçı görsen bana hile derdin dostum 1v5 atıp sağ kalmam bile garipti. keşke klip alsaydım ne demek istediğimi daha iyi anlardınAnlatınca kuru kuru olmuyor.Çokta abartmamak lazım olabiliyor böyle şeyler
![]()
Ama değişmeyen bir gerçek var hala hileden geçilmiyor oyun. Yazık ediyorlar oyuna. Faceit kasılmıyorsa eskisi gibi sarmıyor oyun .Bende Anlamadım Ki Normal Birşeyde Paylaşmadım İnsanlar Şanşını Sorguluyor
Unlost Yapınca Meem Biz Yapınca Normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka Sence Ben O Aan Onu Tahmin Mi Ediyorum
Doğrudur Olay Kliplerde Zaten
Alışkanlık Kral Ya Sorma Hasta Değilim Ama Düşündüğün İçin Sağolniye her kelimenin başını büyük yazıyorsun hasta mısın?
Zaten Seçkin Giridm 1 El Xp Kasmak İçin Yoksa Faceit Oynuyorum ZatenAma değişmeyen bir gerçek var hala hileden geçilmiyor oyun. Yazık ediyorlar oyuna. Faceit kasılmıyorsa eskisi gibi sarmıyor oyun .
Ben sen tahmin ediyosun mu dedim.Tamam rastgele sıkmışşın ama sıkarken crosun adamın dibinde.Yaptığın vuruş oyun mekaniği + rastgelelik ten oluşuyor bunda imkansız bir şey yok.Ben agresif karşılaşmadım bu arada yaşanabilecek vuruşu imkansız yada oyun bozuk seklinde karsilamani anlayamadim.Kanka Sence Ben O Aan Onu Tahmin Mi Ediyorum
Ama değişmeyen bir gerçek var hala hileden geçilmiyor oyun. Yazık ediyorlar oyuna. Faceit kasılmıyorsa eskisi gibi sarmıyor oyun .Bende Anlamadım Ki Normal Birşeyde Paylaşmadım İnsanlar Şanşını Sorguluyor
Unlost Yapınca Meem Biz Yapınca Normal
Kanka Sence Ben O Aan Onu Tahmin Mi Ediyorum
Doğrudur Olay Kliplerde Zaten
Kankam Anlık Gazla Yazdığım bir şey Her Zaman Yaptığım Gördüğüm bir şey Değil 2300 Saatim Var İlk Defa Yapmışım Bunun Yüzde Hesaplamasını Mı Tartışacaz Allah İçin İmkansız Mı Değil Mi Diye Unlost Peek Atıp 2 Carbon Atıyor Millet Gülüp Geçiyor Biz Farklı bir şey Yapıyoruz Bunu Sorguluyorsunuz Bir SaatBen sen tahmin ediyosun mu dedim.Yaptığın vuruş oyun mekaniği + rastgelelik ten oluşuyor bunda imkansız bir şey yok.Ben agresif karşılaşmadım bu arada yaşanabilecek vuruşu imkansız yada oyun bozuk seklinde karsilamani anlayamadim.
Unlostun olayı vuruş değil ki zaten aminake demesi adamın.insanlar buna gülüyor.Kankam Anlık Gazla Yazdığım bir şey Her Zaman Yaptığım Gördüğüm bir şey Değil 2300 Saatim Var İlk Defa Yapmışım Bunun Yüzde Hesaplamasını Mı Tartışacaz Allah İçin İmkansız Mı Değil Mi Diye Unlost Peek Atıp 2 Carbon Atıyor Millet Gülüp Geçiyor Biz Farklı bir şey Yapıyoruz Bunu Sorguluyorsunuz Bir Saat
Tamam Ama Adam Bu Vuruşa Tepki Olarak Ciddi Veriyor Yani Diyor Ya Yıllardır Yapmadığım Özel Vuruş Felan Diye Adam Ciddi Ciddi 2 Carbona özel Vuruş Felan Diyor Sence Ammınake Demesi Mi Olay Tepkisi Kendisinin Vuruşuna TamamenUnlostun olayı vuruş değil ki zaten aminake demesi adamın.insanların buna gülüyor.