5080 SUPER NE ZAMAN GELİR VE HAZIR SİSTEM İÇİN BİRAZ DAHA BEKLENMELİ Mİ?

SARI_BEY

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar 5080 super ne zaman çıkar ve yazın hazır sistemlerde fiyat düşer mi? ve 5080 super yüksek fiyatlı mı olur?

arkadaşlar 5080 super ne zaman çıkar ve yazın hazır sistemlerde fiyat düşer mi? ve 5080 super yüksek fiyatlı mı olur?
2025 sonu veya 2026 başında gelir. hazır sistem fiyatları düşecektir. 5070 super ve 5080 super fiyatları yüksek olabilir çünkü nvidia'nın bu kartlarda eksiği vram idi ve bu eksiği super serilerinde kapatacaklarından dolayı talep çok olacaktır. msrp düşük olsa bile piyasa fiyatı yüksek olabilir. baz modellerin ise piyasa fiyatları düşecektir.

2025 sonu veya 2026 başında gelir. hazır sistem fiyatları düşecektir. 5070 super ve 5080 super fiyatları yüksek olabilir çünkü nvidia'nın bu kartlarda eksiği vram idi ve bu eksiği super serilerinde kapatacaklarından dolayı talep çok olacaktır. msrp düşük olsa bile piyasa fiyatı yüksek olabilir. baz modellerin ise piyasa fiyatları düşecektir.
anladım umarım 5080 super stokları çok çıkar. bence en kötü 5080 fiyatı düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım fiyatlar düşer süperlerin yada 5070 ti 5080lerin

5080 super fiyat olarak pahalı olur yuksek ihtimal vram 20gb falan olucak. 5070 super ise vram artmaz diye tahmin etsem bile 35 e falan çıkacaktir yani piyasayı cok etkilemez diye tahmin ediyorum

Muhtemelen 2026 başında çıkar. 5080 super çıkana kadar kur çok değişir.

Ekim ayı gibi almayı düşünüyorum 5080 ve diğer bileşenleri.Direk almalı mıyım yoksa diğer bileşenleri alıp 5080 Super mi beklemeliyim bilemedim.8 Aydır bilgisayarsizliktan kafayı yiyecem en sonunda.En son gene bi 4 ay bekleyip fiyatlarida gidip talepten dolayı 80K dan baslarsa boşa beklemiş olurum.

5070 ve 5080 hakkında VRAM artışı olabileceği (18GB ve 24GB, 3GB'lık bölümleme şeklinde) yönünde söylentiler var.

2026 Ortasından önce sanmıyorum.

Ayrıca çıksa bile %5'den fazla performans artışı olmaz bence. Çıktığı zaman faiz ne olur dolar kaç olur bilemeyiz. Yani şu anki fiyatlardan daha mantıklı olacağı da muamma.

Bu görsel techspottan şu ana kadar sızıntı ve söylentileri derleyip yorumda bulunmuşlar.
Screenshot_20250605_020804_Samsung Internet.webp

Ekim ayı gibi almayı düşünüyorum 5080 ve diğer bileşenleri.Direk almalı mıyım yoksa diğer bileşenleri alıp 5080 Super mi beklemeliyim bilemedim.8 Aydır bilgisayarsizliktan kafayı yiyecem en sonunda.En son gene bi 4 ay bekleyip fiyatlarida gidip talepten dolayı 80K dan baslarsa boşa beklemiş olurum.
5000 Serisi zaten yeni çıktı birkaç ay fiyatların oturmasını beklemek mantıklı. Ama super serisi ara seri zaten yeni seri çıkmışken aylarca onu beklemek mantıklı olmaz. Onu beklemişken 6000 serisini bekleyin o zaman.

Son düzenleme:
5070 ve 5080 hakkında VRAM artışı olabileceği (18GB ve 24GB, 3GB'lık bölümleme şeklinde) yönünde söylentiler var.

2026 Ortasından önce sanmıyorum.

Ayrıca çıksa bile %5'den fazla performans artışı olmaz bence. Çıktığı zaman faiz ne olur dolar kaç olur bilemeyiz. Yani şu anki fiyatlardan daha mantıklı olacağı da muamma.

Bu görsel techspottan şu ana kadar sızıntı ve söylentileri derleyip yorumda bulunmuşlar.
Alıntıyı görüntüle

5000 Serisi zaten yeni çıktı birkaç ay fiyatların oturmasını beklemek mantıklı. Ama super serisi ara seri zaten yeni seri çıkmışken aylarca onu beklemek mantıklı olmaz. Onu beklemişken 6000 serisini bekleyin o zaman.
6000 serisini bekleyemem ama 2025 in ilk 3 ayı falan süper serisi çıkarsa şans verebilirim belki ama daha uzun süre bekleyemem.9080 XT nin çıkacağını söyleyenler var 32gb VRAM biraz kolpa gibi geldi bana ama her türlü 16gb üstünde bi VRAM ile gelir muhtemelen eğer 2025 sonbahari gibi çıkarsa ki bence fazla erken bir zaman 5080nin fiyatı düşer muhtemelen o yüzden belli bir zamanlama tutturmaya çalışıyorum ama super seriside araya girince karıştı biraz.

Son düzenleme:
5080 süper bizim şark kurnazları 5090 fiyatı isteyeceklerdir şuan için nvdia tarafında en o/p ürün 5070ti eger 100k üstü ekran kartına vericek durumunuz varsa direk şimdiden fiyatlar biraz inmiş iken 5090 alıp geçebilirsiinz

bizim gibi ülkelerde yeni modellerin çıkmasını beklemek olmaz şuan alabildiğin en uygun sistem hangisiyse onu al 5080 super en erken 2026 da çıkar 2026 ya kadarda dolar alır başını gider zaten

Geri