🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

hangi kampanyaları birleştireceğiz arkadaşlar? toplam ne kadara geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanki nasıl alacam %10 diyor indirim nasıl 500 tl oluyor?
İlk alışverişe 500 TL indirim yaptı bana %10 da dediğin gibi kampanya ya iyzcoo içinden katilman lazım ben görmedim %10 Luk kampanyayı o yüzden sadece 500 verdi

hocam şimdi hangi etkinlikler var acaba yardımcı olur musun ?
Parolpara + %10 indirimli al kampanyası iyzcoo + 500 iyzcoo bidaha veriyor

1260 liraya geldi teşekkürler paylaşım için
nasıl hocam

pc ile en iyi şekilde çalışan kontrolcü. Ne demek daha mantıklıları var?
hocam bunda hall effect falan oluyor mu tetiğe bastığımızda tetiğin sekmesi falan

hangi kampanyaları birleştireceğiz arkadaşlar? toplam ne kadara geliyor?

kanki nasıl alacam %10 diyor indirim nasıl 500 tl oluyor?
iysico

nasıl hocam

hocam bunda hall effect falan oluyor mu tetiğe bastığımızda tetiğin sekmesi falan

iysico
ben sadece yarış oyunu oynuyorum bide persona 5 royal oynadım savaş oyunlarını denemedim hiç ama titreme var haptic

İlk alışverişe 500 TL indirim yaptı bana %10 da dediğin gibi kampanya ya iyzcoo içinden katilman lazım ben görmedim %10 Luk kampanyayı o yüzden sadece 500 verdi

Parolpara + %10 indirimli al kampanyası iyzcoo + 500 iyzcoo bidaha veriyor
%10 kamapnyası bitmiş görünüyor

ben 1.5 senedir bu kolu kullanıyorum. efootball oyununda sıralama kasıp ciddi paralar yatıran biri olarak haliyle o oyunun sinir stresiyle günde 10 kere yere atıyorum kolu ama bozulmuyor çok sağlam. bozulsa razer falan alırım değişiklik olsun diye. bazen tusları sertleşince icini acıp temizleyip geri vidalıyorum, bana göre xbox kolu pc için rakipsiz 4 k bile verilir bu kola.

Son düzenleme:
ben 1.5 senedir bu kolu kullanıyorum. efootball oyununda sıralama kasıp ciddi paralar yatıran biri olarak haliyle o oyunun sinir stresiyle günde 10 kere yere atıyorum kolu ama bozulmuyor çok sağlam. bozulsa razer falan alırım değişiklik olsun diye. bazen tusları sertleşince icini acıp temizleyip geri vidalıyorum, bana göre xbox kolu pc için rakipsiz 4 k bile verilir bu kola.
Dualsense in yerini tutmaz (kişisel görüşüm ) malzeme kalitesi feci kötü dualsense göre

500 tl ve yüzde 10 devam ediyor mu?

edit: uygulamaları inceledim de, kimlik ön arka fotoğraf falan istiyor 3-5 kuruş için yedi ceddimizin bilgilerini özel bir firmaya vermek mantıklı mı?

Son düzenleme:
Bundan almıştım ama çok az kullanmama rağmen kol dağıldı adeta. Sol analog kaplaması soyuldu, sağ alt tetik tuşu takılma yapıyor biraz zor basıyor vs. Benim şansıma böyle denk geldi sanırım ya da kalitesi vasat bilemedim.

Forumda bir sürü marka için konu açılıyor. Fanatec, big big won, machenike vs. 3-4 bin bandına kadar en iyisi hangisidir, öneriniz var mı arkadaşlar.
4k ya kadar en iyisi cyclone 2

Cihazımı Microsoft sitesinde seri numarasını kaydedince bu yazıyor, garanti süresi 1 yılmı arkadaşlar, yada bana 2. El ürünmü gönderilmiş?

Garanti kapsamında
22.07.2026 tarihinde sona erecek

Geri