🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

Şunlara 15 bin lira bile düşündürür beni. Öyle diyim. Uzak durulması gereken bir seri olmuş.

Bu AMD ekran kartında kendini güclü falan mı goruyorda 8 Gb vram koyuyor bu kartlara 4mk? hadi NVIDIA babadır, tekeldir. 8 gb de koyarım alacaksınız lan der. tamam AMD sen böyle mallık yapmaya devam et nah satarsın bu kartları

Aynı kart bende de var hocam kararsız kaldım bende...9060xt beklediğim gibi çıkmadı düz 9070 mi alsam üstüne koyup acaba
Ben performansını görünce düz 9070 aldım ama bana cazip gelen kısmı hepsiburada üzerinden 9 taksit olmasıydı onun dışında bu fiyatlara 9070 alınmaz ancak 9070xt fiyatları az daha gerilerse o zaman xt düşünebilirsin . en olmadı 7800xt halen güzel 2k için .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu AMD ekran kartında kendini güclü falan mı goruyorda 8 Gb vram koyuyor bu kartlara 4mk? hadi NVIDIA babadır, tekeldir. 8 gb de koyarım alacaksınız lan der. tamam AMD sen böyle mallık yapmaya devam et nah satarsın bu kartları
5060 ti durumu görünce onlarda anladı hatalarını ama geç kaldılar mecburen çıkarmış bulundular piyasaya .

yine denildiği gibi 5060 Tİ 16gb dan ucuz da 16-17k max olmalıydı.
ekran kartım yok bekliyorum 9060xt 16 gb ama hüsran ne alsam bilemedim imzadaki sisteme ekran kartı

ekran kartım yok bekliyorum 9060xt 16 gb ama hüsran ne alsam bilemedim imzadaki sisteme ekran kartı
asus prime 18k iken alabiliyorsan al asus prime 18k olması çok şaşırtmadı da pulse nin o kadar pahalı olmaşı şaşırtı yüksek ihtimal inmeler olur.

asus prime 18k iken alabiliyorsan al asus prime 18k olması çok şaşırtmadı da pulse nin o kadar pahalı olmaşı şaşırtı yüksek ihtimal inmeler olur.
asusun prime serisi neye denk yada hangi tier de bir seri hocam yeni duymaya başladım sanırım ben anakart hariç tabii

5060ti 16 gb al geç hocam güçsüz kart
ne alsam bilmiyorum cidden 5060 ti 16 gb 2k da nefismidir adamı üzer mi acaba ?

asusun prime serisi neye denk yada hangi tier de bir seri hocam yeni duymaya başladım sanırım ben anakart hariç tabii

hocam zaten herşeyi kökleyeceksin sonra dlss ve mfg + reflex 2 açıp keyfine bakacaksın bunlar teknolojik ürünler sonuçta

hocam zaten herşeyi kökleyeceksin sonra dlss ve mfg + reflex 2 açıp keyfine bakacaksın bunlar teknolojik ürünler sonuçta
5060 ti 16 gb alt seride 4070 e denk mi misal hocam ^^ yada 4070 supere ^^

asus prime , asusun giriş seviyesi veya orta seviyesiydi sanırım ama asusun zaten giriş seviyesi bile çoğu üreticinin orta/yüksek seviyesine denk oluyor 9060XT 16gb , 5060 Tİ 16gb dan daha iyi idi sanırım emin değilim.

Geri