🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

asus prime , asusun giriş seviyesi veya orta seviyesiydi sanırım ama asusun zaten giriş seviyesi bile çoğu üreticinin orta/yüksek seviyesine denk oluyor 9060XT 16gb , 5060 Tİ 16gb dan daha iyi idi sanırım emin değilim.
ya bütçe var hocam 5070 9070 xt ye kadar çıkarım fiyatta ama pek uç noktalara çıkmakta istemiyorum ekran kartsız acı çekerek gfn ye bel bağladık gfn süre bitiyor kampanya yenileme çıkmıyor :D birde her oyun yok valo mesela lol gibi oyunlar olsa gfn ile yıllarımı geçiririm Ne alsam bilmiyorum birde imzadaki sistem psu dan tutalım ssd ram falan leş gibi ne alsam destekler ekran kartı anlamında sistem emin değilim :D

asus prime , asusun giriş seviyesi veya orta seviyesiydi sanırım ama asusun zaten giriş seviyesi bile çoğu üreticinin orta/yüksek seviyesine denk oluyor 9060XT 16gb , 5060 Tİ 16gb dan daha iyi idi sanırım emin değilim.

yine oyundan oyuna değişiyor her zaman ki gibi xd oynanacak oyunun yoğunluğuna göre alınmalı bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bütçe var hocam 5070 9070 xt ye kadar çıkarım fiyatta ama pek uç noktalara çıkmakta istemiyorum ekran kartsız acı çekerek gfn ye bel bağladık gfn süre bitiyor kampanya yenileme çıkmıyor :D birde her oyun yok valo mesela lol gibi oyunlar olsa gfn ile yıllarımı geçiririm Ne alsam bilmiyorum birde imzadaki sistem psu dan tutalım ssd ram falan leş gibi ne alsam destekler ekran kartı anlamında sistem emin değilim :D
düşük w çeken kartlar lazım 9060XT ve 5060 Tİ den başka çaren yok gibi zaten :D

yine oyundan oyuna değişiyor her zaman ki gibi xd oynanacak oyunun yoğunluğuna göre alınmalı bence.

düşük w çeken kartlar lazım 9060XT ve 5060 Tİ den başka çaren yok gibi zaten :D
aynen öyle valla :D

Herkes gömmüş ama bu fiyattan çıkacağı belliydi zaten. MSRP'de vadedilen fiyatta çıktı. Ray tracing bu seviyedeki kartlarda anlamsız bir özellik. Ray tracing performansı saçmlağını karşılaştırmayı bırakın. Kimse ray tracing açıp 30-40 fps oynamaz. Görüntü üretme yapay zekalarını kıyaslayınca fsr 4 fmf de dlss 4'ten çok da aşağı kalır teknolojiler değil. Ayrıyetten AMD işlemci kullanacaksanız AMD SMA özelliği ile %5'e kadar performans kazandığınız oyunlar da oluyor.

18'e 9060xt mi 21.5'e 5060 ti mı dersen, ikisi de özelliklerine göre iyi fiyatta. Kesinlikle alınmaz vs. gibi bir durum yok.

Ancak 20 bin verince 7800 xt 6900 xt gibi kartlar da düşünülebilir. Özellikle ikinci el pazarında çok güzel fiyatlara bu yeni kartları yakalarsınız.

Ben şahsen sıfır ekran kartı almam. İkinci el pazarında arz çok talep az ve çok iyi fiyatlar var. Bazı kartları %40'ı fiyatına bulabiliyorsun.

6900xt cok isiniyor..yeni nesil amd gecmem istiyorumda 9060xt 2 k da zayif kalir gibi..9070 kactan cikacak bakalim
Benim gibi sıvı metal yap hocam. -15 derece yiyor kafadan. Clock da açıyorsun üstüne +%10 güç, ek voltan, fast timing mem, ne istiyosan, yine eski halinden serin oluyor.

5060ti bu fiyat bandıydayken kesinlikle ama kesinlike alınmamalı. AMD tarafını severim ama 5060Ti çok daha güçlü bir teknolojiye sahip bir kart. Nvidia yazılım tarafında sizi asla üzmeyectir.

Kanka bu arada incelemelere baktım 9060 xt kötü değil bazı yerlerde 5060ti geçiyor yani şimdi biraz düşününce alınabilir düzeyde

3 binde az para değil ki

3 ekle 7800xt al daha iyi gibi
7800xt’ye 3 değil 2 ekle. 3bin az para değil ama sağladığı avantaj için fazlasıyla değecek bir miktar.

Geri