Zoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.Kamera fena değil ama geniş açılı foto çekemiyorsun, zoomu sınırlı ve bokeh efekti yapamazsın. Bunları umursamıyorsan gayet yeterli.
gayet güzel portre modu vs güzel çalışıyor ama arkadaşın dediği gibi geniş açı seçeneği yok zoom kısmıda daha azArkadaşlar telefon alacağımda sizce 16e'nin kamerası o kadar kötü mü?
15ultra o 120x aşırı iyi keşke yazılımıda öyle olsaZoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.
yani en güzel sonucu karşılaştırmaları izleyerek elde edebilirsinizZoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.
Knk izledimde bazı yerler iyi gösteriyor hiç ışık olmayan yerlerde kötü genelde. Zaten çevremizde hiç ışık olmayan yer sayısı çok azyani en güzel sonucu karşılaştırmaları izleyerek elde edebilirsiniz
Knk zoomla pek işim olmuyor ya ana kamera önemli.15ultra o 120x aşırı iyi keşke yazılımıda öyle olsa
sadece kamera mı önemliKnk izledimde bazı yerler iyi gösteriyor hiç ışık olmayan yerlerde kötü genelde. Zaten çevremizde hiç ışık olmayan yer sayısı çok az
www.dxomark.com
Bi yandan iphone geçme isteğinde var 16e küçük, hoş sade duruyor yazılımıda çok iyi zaten önemli olan ortalama bir kamera ve sosyal medyada akıcı olsa yeter.sadece kamera mı önemli
gerçekten bende anneme 16e aldım ve bir android kullanıcısı olarak çok hoşuma gitti minimal ve sade abartı bir şeyi yokBi yandan iphone geçme isteğinde var 16e küçük, hoş sade duruyor yazılımıda çok iyi zaten önemli olan ortalama bir kamera ve sosyal medyada akıcı olsa yeter.
bütçe 40000 değil miydi?Zoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.
Evet yd dedim zaten kral.bütçe 40000 değil miydi?
Sence 16e'nin gece bir restaurant da fln kamerası hoş olur mu?https://www.dxomark.com/smartphones/custom-ranking#/?criteriasChecked=0&criteriaScores={}&criteriaSubScores={"cameraphoto":"5"}
belki fikir oluşturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçekten bende anneme 16e aldım ve bir android kullanıcısı olarak çok hoşuma gitti minimal ve sade abartı bir şeyi yok
daha hiç gece çekimi denemedim ama istersen bu gece bir kaç. fotoğraf çekebilirim ama kıyaslayacak pek bir cihazım yok sana iletirim sen bakarsınEvet yd dedim zaten kral.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence 16e'nin gece bir restaurant da fln kamerası hoş olur mu?