Kuzey Tekinoğluu
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Hacım aynı fiyata redragon fln bulursun
Redragon k617 fizz al buna yeltenme hiç karıştırmıyorsam bu klavye 3 5 ay sonra bozuluyor
Türkçe klavye arayanlar için güzel bir tercih olabilir. Tuş sesi fena değil.
ParolaPara ilk alışveriş kampanyası(Son gün 31 Ağustos): 400TL + İyzico İlk ödeme kampanyası(Son gün 30 haziran): 500TL + İyzico Yaz kampanyası %25 indirim(Son gün 20 haziran) : 500TL ile 1300 TL'ye düşüyor +99 TL Kargo ile Toplam 1399 TL.
![]()
Attack Shark X85 Pro TÜRKÇE
Attack Shark X85 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Marka Attack Shark Model X85 Pro Switch Mekanik / Full Hot Swap (3 ve 5 Pin Uyumlu) Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz / Bluetooth 5.0 Klavye Düzeni Türkçe Q Layout / 81 Tuş / PBT Keycaps Aydınlatma Özelleştirilebilir Full RGB** Batarya 4000mAh Özellikler...ulugames.com.tr
![]()
Hocam iyi klavye mi senceRedragon k617 fizz al buna yeltenme hiç karıştırmıyorsam bu klavye 3 5 ay sonra bozuluyor
dediğin hayır dediğim evetHocam pahalı benim için ama ya başka bi şey bulamaz mıyız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iyi klavye mi sence
En ucuz nerde bulurum onu alıcam daRedragon k617 fizz al buna yeltenme hiç karıştırmıyorsam bu klavye 3 5 ay sonra bozuluyor
Full beyaz olsa iyidi ama neyse o zaman teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En ucuz nerde bulurum onu alıcam da
Eyv![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kral ben valorant oynuyom ve gecikmesiz klavye arıyom çok takıntılıyım gecikme olaylarına redragon k530 draconic düşünüyorum nasıldır biliyor musun![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com