Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Wraith sitesinde iyzico kampanyası varsa 500 oradan parolapara da eklersen 400, 900 TL cashback alırsın gene.
Ben bu kolu almak istiyorum

iyzico da 500tl indirim kampanyası var ama Parolapara da ne yapmam gerek oradan da cahshbck gelmesi için

Ben bu kolu almak istiyorum

iyzico da 500tl indirim kampanyası var ama Parolapara da ne yapmam gerek oradan da cahshbck gelmesi için
Parolapara kartı oluşturacaksın sonra onu iyzicoya tanımlayıp ödemeyi iyzico ile yapacaksın. Yalnız parayı iyzicoya değil parolaparaya yükleyeceksin onu karıştırma sakın.

Parolapara kartı oluşturacaksın sonra onu iyzicoya tanımlayıp ödemeyi iyzico ile yapacaksın. Yalnız parayı iyzicoya değil parolaparaya yükleyeceksin onu karıştırma sakın.
Parolapara hesabı oluşturdum iyzico ya nasıl tanınlayacağım?

eywallah

Son düzenleme:
Hocam para yükle kısmında kart eklettiriyor sana oradan kartını ekle ama iyzicoya sakın para yükleme o şekilde kartı tanımlamış oluyor.
Sen anlıyor musun bu işlerden anlıyorsan bana bi mouse lazım en uygun ve kaliteli bisey bakar mısın kaça geliyor ve bu işi nasıl yapacağımı anlatır mısın istersen özelden de konuşabiliriz

İyzico 500 ve %25 kampanyasının beraber geçtiği bir site varmı bildiğiniz.

Sen anlıyor musun bu işlerden anlıyorsan bana bi mouse lazım en uygun ve kaliteli bisey bakar mısın kaça geliyor ve bu işi nasıl yapacağımı anlatır mısın istersen özelden de konuşabiliriz
Hocam iyzico 500 parolapara da 400 lira veriyor yani totalde 900 lira geri alabiliyorsun. Hangi mouse ve nereden alacaksın ona göre bakalım

Size bıraktım bana iyi bisey lazım mümkünse steelseries önermeyin 1000 tl civarı butcem var
Bu olabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Bu olabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doungle siz gecikme yapıyor mu veya başka bir seçeneğim var mı

Geri