Androidi başlatmak icin sifre girin hatasi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
596
Eski telefonumu 3 sene sonra açtım (daha önce sifirlamistim) yeni Gmail hesabı kurdum biraz güncelleme falan yaparken bir anda kapandı sonra açmaya çalıştım androidi başlatmak için şifre girin yazıyordu siyah bir ekranda. Telefonda şifre yok Gmail hesabının şifresini girdim yine açılmadı bunu nasıl çözerim. Format atsam düzelir mi zaten telefonda birsey yok

Format atınca düzelmez. Güvenlik özelliği olduğu için ve gmail şifresini muhtemelen yanlış giriyorsunuz bu yüzden de açılmıyor. Yetkili servise götürüp açtırabilirsiniz.

Format atınca düzelmez. Güvenlik özelliği olduğu için ve gmail şifresini muhtemelen yanlış giriyorsunuz bu yüzden de açılmıyor. Yetkili servise götürüp açtırabilirsiniz.
Hayır Gmail hesabını yeni oluşturdum ve tüm hesaplarimin şifresi aynı benim ama zaten istenen şifre Gmail hesabı şifresi değil ben yinede yazıyorum olmuyor. Telefonda zaten şifre yoktu

Hayır Gmail hesabını yeni oluşturdum ve tüm hesaplarimin şifresi aynı benim ama zaten istenen şifre Gmail hesabı şifresi değil ben yinede yazıyorum olmuyor. Telefonda zaten şifre yoktu
Belki önceden yaptığınız şifreler devrede kalmıştır, onları deneyin. Olmazsa, telefonda bir şey yok dediğiniz için hard format atabilirsiniz. Yazılımsal sorunda olabilir bunları deneyin hiçbiri olmazsa yetkili servise götürmeniz gerekiyor.

Geri