Yardım Online oyun önerisi lazım

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
İyi forumlar herkese belli bir süredir online oyunları bıraktım hikayeli oynamaya başladım ama online oyun yokken de pcyi açasım gelmiyor bazen hikayeli oyunlar güzel ama yavaş hikayeli oynamıyorken oynanacak bir online oyun lazım cs2 hile doldu (faceit gir diyebilirsiniz okadar tryhard oynamıyorum) valorantı denedim kitlesi güzel değildi beceremedim çok oyunu r6 da çok kanser güzel bir online oyun önerir misiniz?

dying light oynayabilirsin arkadaşla oynayacaksan çok iyi bir seridir

dying light oynayabilirsin arkadaşla oynayacaksan çok iyi bir seridir
Arkadaş 0 hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son csde %100lük klavyeyi %75 lige çevirdim numpadı söktüm sinirden 2.5klık oldum

Hikayeli de önerebilirsiniz ama fazla yavaş olmayan türden

FPS seviyorsan Overwatch deneyebilirsin.

Hocam paran varsa valheim yükle yardak çım ol. Oyunda 100 saatin var halen bitiremedim oyunu🙃

Hocam paran varsa valheim yükle yardak çım ol. Oyunda 100 saatin var halen bitiremedim oyunu🙃
Bi bakayım hocam

Bi bakayım
aldım hocam akşam bakcam

Arkadaş 0 hocam

En son csde %100lük klavyeyi %75 lige çevirdim numpadı söktüm sinirden 2.5klık oldum

Hikayeli de önerebilirsiniz ama fazla yavaş olmayan türden
Gamepass de var dying light indirirsen oynarız

R6

Bombom 337

İyi forumlar herkese belli bir süredir online oyunları bıraktım hikayeli oynamaya başladım ama online oyun yokken de pcyi açasım gelmiyor bazen hikayeli oyunlar güzel ama yavaş hikayeli oynamıyorken oynanacak bir online oyun lazım cs2 hile doldu (faceit gir diyebilirsiniz okadar tryhard oynamıyorum) valorantı denedim kitlesi güzel değildi beceremedim çok oyunu r6 da çok kanser güzel bir online oyun önerir misiniz?
Hocam r6 kitlesinemi kanser diyorsunuz yoksa oyunamı oyun zor çoğu kişinin harcı degil ama alışınca diger oyunlar cok sıradan bos gelmeye başlıyor

no more room in hell bakabilirsin hocam hala sağlam bir online gerilim oyunlardan biri, tanıdık arkadaş ortamına pek gerek yok bir kaç sağlam yabancıyla bile sarar
rol yapma oyunu istersen mount and blade warband da veya bannerlord da bir discord sunucusu ile online da takılabilirsin
arada bir girip takılmalık olarak farklı bir fps oyunu olan team fortress 2 var özgün yapısıyla tanınır belki bilirsin ama yinede söyliyim

Son düzenleme:
Geri