Animecix vb. siteler korsan mı ?

Reaksiyon skoru
104
Animecix olarak bildiğimiz anime izleme siteleri korsan olarak mı geçiyor yoksa normal yasal bir kullanımı var mıdır ?

İzlemek için ücret ödemiyorsan korsandır.

Sizin bu dediğiniz şey Şu anda coubter-strike 2 steamde ücretsiz olarak veriliyor bildiğiniz üzere o zaman counter strike 2 de korsan olarak geçer
Dostum internete "xxx izle" yazarak arattığın ve ücretsiz olarak ulaştığın her şey korsandır. Youtube gibi platformlarda yayınlananlar korsan sayılmaz sadece. Eskiden Prime Video'da ücretsiz izlenebilen içerikler vardı hala var mı bilmiyorum ama onlar da korsan olmuyor. Japonya'nın bilmem neresinde anime üreten adam neden yalnızca Türkiye'ye hizmet veren bir sitenin animelerini ücretsiz yayınlamasına izin versin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela Rick and Morty'nin yapımcı firması olan Adult Swim maraton olarak kendi sitesinde yayınlıyor. Ancak bölüm bölüm izlemek için Max TV'den üyelik alman lazım.

Son düzenleme:
Dostum internete "xxx izle" yazarak arattığın ve ücretsiz olarak ulaştığın her şey korsandır. Youtube gibi platformlarda yayınlananlar korsan sayılmaz sadece. Eskiden Prime Video'da ücretsiz izlenebilen içerikler vardı hala var mı bilmiyorum ama onlar da korsan olmuyor. Japonya'nın bilmem neresinde anime üreten adam neden yalnızca Türkiye'ye hizmet veren bir sitenin animelerini ücretsiz yayınlamasına izin versin?

Mesela Rick and Morty'i yapımcı firması olan Adult Swim maraton olarak kendi sitesinde yayınlıyor. Ancak bölüm bölüm izlemek için Max TV'den üyelik alman lazım.

Mesela Rick and Morty'i yapımcı firması olan Adult Swim maraton olarak kendi sitesinde yayınlıyor. Ancak bölüm bölüm izlemek için Max TV'den üyelik alman lazım.
Peki ya Naruto adlı animeyi izlemek için hangi siteyi kullanabilirim alternatif korsan olmayacak şekilde

Naruto normalde Netflix'te var ama TR'de yok. Ben de kaliteli bir şekilde televizyondan izlemek için çok uğraşmıştım ama olmadı. Mecburen korsan izleyeceksin yani hocam.

Bu arada Spacetoon Türkiye'de yayına başlayacak diye bir haber duymuştum geçen aylarda. Orada Naruto da vardı. Bi bak istersen

korsan hocam zaten izlediğin animenin çeviri kısmına not düşerler atıyorum bu video www.turkanime.com adresi tarafından yüklenmiştir kaçak yerlerden izlemeyin diye bölüm başlarına yazarlar sen eğer türkanime den izlemiyorsan kaçaktır,ama yani diğer sitelerinde arayüzü ve serverları çok kötü ordan izlemek işkence oluyor böyle muadil kaçak sitelerden izlemek daha kolay

Sizin bu dediğiniz şey Şu anda coubter-strike 2 steamde ücretsiz olarak veriliyor bildiğiniz üzere o zaman counter strike 2 de korsan olarak geçer
daha mantıksız saçma bir kıyaslama göremezdim birini satıcısı ücretsiz veriyor diğeri paralı platformlardan çalınıp korsan sitelere yükleniyor

korsan hocam zaten izlediğin animenin çeviri kısmına not düşerler atıyorum bu video www.turkanime.com adresi tarafından yüklenmiştir kaçak yerlerden izlemeyin diye bölüm başlarına yazarlar sen eğer türkanime den izlemiyorsan kaçaktır,ama yani diğer sitelerinde arayüzü ve serverları çok kötü ordan izlemek işkence oluyor böyle muadil kaçak sitelerden izlemek daha kolay
o da korsan çeviriyi onun ekibi yaptığı için yazıyor indirip diğer sitelere yükleyenler olduğu için

Hocam korsan olmadan anime izlemek pek mümkün değil gibi. İzleseniz Netflix gibi paralı platformlardan izleyebilirsiniz ama onlarda da anime arşivi yettiği kadar. Naruto'yu Spacetoon dan izleyebilirsiniz. Yayınlanmaya başladı diye biliyorum.

Geri