LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Animecix olarak bildiğimiz anime izleme siteleri korsan olarak mı geçiyor yoksa normal yasal bir kullanımı var mıdır ?
Sizin bu dediğiniz şey Şu anda coubter-strike 2 steamde ücretsiz olarak veriliyor bildiğiniz üzere o zaman counter strike 2 de korsan olarak geçerİzlemek için ücret ödemiyorsan korsandır.
Dostum internete "xxx izle" yazarak arattığın ve ücretsiz olarak ulaştığın her şey korsandır. Youtube gibi platformlarda yayınlananlar korsan sayılmaz sadece. Eskiden Prime Video'da ücretsiz izlenebilen içerikler vardı hala var mı bilmiyorum ama onlar da korsan olmuyor. Japonya'nın bilmem neresinde anime üreten adam neden yalnızca Türkiye'ye hizmet veren bir sitenin animelerini ücretsiz yayınlamasına izin versin?Sizin bu dediğiniz şey Şu anda coubter-strike 2 steamde ücretsiz olarak veriliyor bildiğiniz üzere o zaman counter strike 2 de korsan olarak geçer
Dostum internete "xxx izle" yazarak arattığın ve ücretsiz olarak ulaştığın her şey korsandır. Youtube gibi platformlarda yayınlananlar korsan sayılmaz sadece. Eskiden Prime Video'da ücretsiz izlenebilen içerikler vardı hala var mı bilmiyorum ama onlar da korsan olmuyor. Japonya'nın bilmem neresinde anime üreten adam neden yalnızca Türkiye'ye hizmet veren bir sitenin animelerini ücretsiz yayınlamasına izin versin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela Rick and Morty'i yapımcı firması olan Adult Swim maraton olarak kendi sitesinde yayınlıyor. Ancak bölüm bölüm izlemek için Max TV'den üyelik alman lazım.
Peki ya Naruto adlı animeyi izlemek için hangi siteyi kullanabilirim alternatif korsan olmayacak şekildeDostum internete "xxx izle" yazarak arattığın ve ücretsiz olarak ulaştığın her şey korsandır. Youtube gibi platformlarda yayınlananlar korsan sayılmaz sadece. Eskiden Prime Video'da ücretsiz izlenebilen içerikler vardı hala var mı bilmiyorum ama onlar da korsan olmuyor. Japonya'nın bilmem neresinde anime üreten adam neden yalnızca Türkiye'ye hizmet veren bir sitenin animelerini ücretsiz yayınlamasına izin versin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela Rick and Morty'i yapımcı firması olan Adult Swim maraton olarak kendi sitesinde yayınlıyor. Ancak bölüm bölüm izlemek için Max TV'den üyelik alman lazım.
Korsan. Fakat bunun ne önemi var izle geçAnimecix olarak bildiğimiz anime izleme siteleri korsan olarak mı geçiyor yoksa normal yasal bir kullanımı var mıdır ?
daha mantıksız saçma bir kıyaslama göremezdim birini satıcısı ücretsiz veriyor diğeri paralı platformlardan çalınıp korsan sitelere yükleniyorSizin bu dediğiniz şey Şu anda coubter-strike 2 steamde ücretsiz olarak veriliyor bildiğiniz üzere o zaman counter strike 2 de korsan olarak geçer
o da korsan çeviriyi onun ekibi yaptığı için yazıyor indirip diğer sitelere yükleyenler olduğu içinkorsan hocam zaten izlediğin animenin çeviri kısmına not düşerler atıyorum bu video www.turkanime.com adresi tarafından yüklenmiştir kaçak yerlerden izlemeyin diye bölüm başlarına yazarlar sen eğer türkanime den izlemiyorsan kaçaktır,ama yani diğer sitelerinde arayüzü ve serverları çok kötü ordan izlemek işkence oluyor böyle muadil kaçak sitelerden izlemek daha kolay