Altheaaaa44
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Selamın aleyküm ağalar s25 ultra veya iPhone 16 pro almayı düşünüyorum da taksitle almanın bı yontemi varmı cash okadar veremem direk
kredi kartın varsa yaparlarSelamın aleyküm ağalar s25 ultra veya iPhone 16 pro almayı düşünüyorum da taksitle almanın bı yontemi varmı cash okadar veremem direk
tek çekim yap bankaya borçlan ay ay öde olmuyor mu öyleSelamın aleyküm ağalar s25 ultra veya iPhone 16 pro almayı düşünüyorum da taksitle almanın bı yontemi varmı cash okadar veremem direk
100 30 koyuyor knkkredi çek, faiziyle ödersin
O risk işte kesin olduğunu bilsem kredi kartina 9 za bölmeye arkadaşa 21 koymuş 100 kk da ama bbenmki farklı banka yaparmi yapmazmi bilmiomki aradım temsilcide benden bilgisiztek çekim yap bankaya borçlan ay ay öde olmuyor mu öyle
O nasi oluyo knk sknti yaşatirmiYenilenmiş olsa ?
Zıp ne knk bide çok faiz biniyormuzip diye bi dalga var media markta faiz koyuyor ama yinede alınıyor ben öyle almıştım
bu ödeme yöntemi gibi bir şey o alıcagınız telefona baglı yinede gidip bir magaza çalışanından destek almanızı yada bu konuda araştırma yapınZıp ne knk bide çok faiz biniyormu
hocam yenilenmiş sıkıntı yaşatmaz mı?Yenilenmiş olsa ?